اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

حضور 200 شرکت دانش‌بنیان در حوزه حمل و نقل هوشمند/ تسهیل در صادرات محصولات فناورانه

مسوول حوزه هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی گفت: در صنعت حمل و نقل مباحث مربوط به هوشمندسازی به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد که کاربردهایش روز به روز در حال افزایش است و در حال حاضر 200 شرکت دانش‌بنیان در این حوزه فعال هستند.

حضور 200 شرکت دانش‌بنیان در حوزه حمل و نقل هوشمند/ تسهیل در صادرات محصولات فناورانه

شهاب خدامرادی مسوول حوزه هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: هوشمندسازی استفاده از فناوری‌های نوین و به روز از جمله فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات  IT، فناوری‌های نرم افزار و الکترونیک است که امروزه به دلیل افزایش بهره‌وری در تمام صنایع و حوزه‌های صنعتی و فناورانه مورد کاربرد قرار گرفته‌ است. 

وی افزود: در صنعت حمل و نقل مباحث مربوط به هوشمندسازی به صورت گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرد که کاربردهایش روز به روز در حال افزایش است. 

* کاربردی بودن تاکسی‌های هوشمند در بحران کرونا

 مسوول حوزه هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی در ادامه گفت: در حال  حاضر می‌توانیم به بحث تاکسی‌های اینترنتی اشاره کنیم که کاربردشان به صورت روزافزون بیشتر می‌شود؛ در دوران کرونا که مردم نمی‌توانستند به راحتی از وسیله حمل و نقل عمومی استفاده کنند کاربردی بودن تاکسی‌های اینترنتی را به خوبی شاهد بودیم که جایگزین بسیار مناسبی برای سیستم حمل و نقل عمومی کشور بود. 

خدامرادی اضافه کرد: همچنین علاوه بر تاکسی‌های اینترنتی مباحثی مانند مدیریت هوشمند ناوگان و کنترل ناوگانی که در حوزه برون‌شهری و درون شهری تردد می‌کنند از مزایایی است که سیستم‌های نوین یا هوشمند حمل و نقل برای ما به ارمغان آوردند. 

* حضور بیش از ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه حمل و نقل هوشمند

وی در ادامه افزود: خوشبختانه بالغ بر ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه حمل و نقل هوشمند فعال هستند؛ البته شرکت‌هایی هستند که در زمینه سخت‌افزار و نرم‌افزار و محصولات دیگری فعالیت دارند که در زمره شرکت‌های خلاق قرار می‌گیرند و اگرچه دانش محصولاتشان به میزان محصولات شرکت‌‌های دانش‌بنیان نیست اما نوآوری به همراه دارند و باعث افزایش بهره‌وری سامانه‌های حمل و نقل که مورد استفاده صنایع داخلی کشور قرار می‌گیرند، می‌شوند.

 مسوول حوزه هوشمندسازی ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی اضافه کرد: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در راستای صادرات، حمایت‌هایی از محصولات دانش‌بنیان و خلاق می‌کند تا بتوانند با دریافت استانداردهای بین‌المللی وارد بازارهای بین‌المللی شوند. همچنین معاونت برای حضور شرکت‌ها در نمایشگاه‌های خارجی و بین‌المللی مرتبط با حوزه حمل و نقل هوشمند و لینک شدن با مشتری‌های خارج از کشور حمایت‌هایی از طریق کریدور صادرات و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری انجام می‌دهد. 

خدامرادی در پایان گفت: به همت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری دفاتری برای تسهیل صادرات محصولات فناورانه در کشورهای مختلفی از جمله عراق، ترکیه، سوریه، اندونزی، چین و هند تاسیس شده تا شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق بتوانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول