اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  گلستان

3 هزار و 457 سقط جنین در گلستان/ ضرورت ایجاد مراکز مشاوره‌ای بارداری ناخواسته برای زوج‌های گلستان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان از ثبت 3 هزار و 457 سقط جنین در استان خبر داد.

3 هزار و 457 سقط جنین در گلستان/ ضرورت ایجاد مراکز مشاوره‌ای بارداری ناخواسته برای زوج‌های گلستان

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، سراج‌الدین عارف‌نیا عصر امروز در دومین جلسه شورای راهبردی جمعیت استان گلستان که با حضور استاندار در سالن جلسات استانداری گلستان برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه در سال ۱۳۹۸ تعداد ۳هزار و ۴۵۷ سقط جنین در استان گلستان داشتیم که تنها ۱۷۵ مورد از این تعداد مجوز داشتند.

وی تصریح کرد: سقط به صورت غیرعمدی اتفاقی است که اختلالات کروموزومی را در پی خواهد داشت و در صورتی که سقط غیرعمدی صورت نگیرد اختلالات ذهنی و سندرومی بسیار زیاد خواهد شد با این وجود سقط به عنوان یک مکانیسم دفاعی عمل می‌کند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان ابراز کرد: مشکل عمده ما سقط عمدی است وزارتخانه هیچ دستورالعمل دقیقی که روی این موضوع زوم کند را تعبیه نکرده است و تنها در حد بازدید از مراکز سقط جنین بسنده کرده است یعنی ما حتی اجازه نظارت کردن و گشتن میز کشوی پزشک را نداریم فقط در حد بازدید از مطب است.

*مراکز مشاوره‌ای بارداری ناخواسته در گلستان ایجاد شود

عارف‌نیا اظهار کرد: در این زمینه پیشنهاد دادیم که از آزمایشگاه‌ها نمونه‌های مثبت حاملگی را دریافت کنیم اما آزمایشگاه‌ها زیر بار نخواهند رفت و می‌گویند این نتایج محرمانه است و زیر نظر ما است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دادیم که مراکز مشاوره‌ای برای بارداری ناخواسته در استان گلستان ایجاد شود تا مادران باردار به راحتی به این مراکز مراجعه کنند شاید بعد از مراجعه اقدام به سقط جنین نکردند متاسفانه در استان گلستان مرکز مشاوره سقط جنین نداریم.

* تنها 10 درصد از زایمان‌ها منجر به سقط قانونی می‌شود

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه در سال ۱۳۹۸ تعداد ۳۷ هزار زایمان در سطح استان گلستان به ثبت رسید، ابراز کرد: تنها ۱۰ درصد از زایمان‌ها منجر به سقط قانونی می‌شود.

عارف‌نیا با بیان اینکه در گلستان از دو روش «IVF» و «IUI» برای باروری استفاده می‌شود، گفت: روش «IVF» برای افرادی که دارای ناباروری هستند و می خواهند نوزاد داشته باشند این روش کمک می‌کند تا بارور شوند که متاسفانه این روش هزینه بالایی دارد.

*13 مورد آزمایش بارداری به روش «IVF» در گلستان/ پنج مورد به بارداری ختم شد

رئیس مرکز بهداشت گلستان با بیان اینکه ۱۳ مورد آزمایش بارداری روش «IVF» در گلستان صورت گرفت، ابراز کرد: از ۱۳ موردی که از روش «IVF» در گلستان انجام شد تنها پنج مورد به بارداری ختم شد.

عارف‌نیا خاطرنشان کرد: در سال ۱۳۹۸ تعداد ۵۷ مورد از روش «IUI» در گلستان استفاده شد که از این تعداد تنها ۱۰ درصد به بارداری انجامید.

وی تصریح کرد: دولت در سال؛ سه بار حاملگی به روش «IVF» را متقبل می‌شود که هزینه ۶ میلیون الی ۷ میلیون تومان می‌شود اگر از یک‌هزار زوج نابارور حمایت شود مجموعا ۷ میلیارد تومان خواهد شد.

انتهای پیام/83019

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول