یحیی خلیلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه، با اشاره به تولید 103 هزار تن گوشت مرغ در استان، اظهار داشت: سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور 30 تا 31 کیلوگرم و در استان 27 کیلوگرم است و آذربایجانغربی از نظر تولید در این بخش جز و 10 استان پیشتاز کشور است.
وی ادامه داد: با وجود برخی مشکلات موجود در بخش نهادههای طیور هنوز کاهش تولید در استان در بخش جوجه یک روزه و مرغ گوشتی گزارش نشده است و پیش بینیها بیانگر تحقق سهم تولیدی پیشبینی شده تا پایان سال است.
مدیر بخش طیور سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی تصریح کرد: این استان با داشتن 6 واحد کارخانه جوجه کشی با ظرفیت تولیدی بیش از 94 میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی در سال، 15 واحد کشتارگاه صنعتی طیور به ظرفیت 39هزار و 500 قطعه در هر ساعت، 27 واحد کارخانه خوراک دام و طیور به ظرفیت اسمی یک هزار و 36 هزار و500 تن در سال، تعداد 736 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از 15میلیون و 750 هزارقطعه در دوره و همچنین تعداد 69 واحد مرغ مادر گوشتی با ظرفیت بیش از 2 میلیون و 74 هزار قطعه در دوره جزء استان های مطرح و شاخص در صنعت طیورکشور محسوب می شود.
انتهای پیام/