اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  موسیقی و هنرهای تجسمی

تغییر «ما ملت امام حسینیم» به «ما ملت شهادتیم» + عکس

دیوارنگاره میدان ولی‌عصر(عج) در آستانه فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، به پویش «ما ملت شهادتیم» برگرفته از سخنان شهید حاج قاسم سلیمانی تغییر کرد.

تغییر «ما ملت امام حسینیم» به «ما ملت شهادتیم» + عکس

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، در آستانه فرا رسیدن هفته دفاع مقدس، بزرگترین دیوارنگاره کشور واقع در میدان ولی‌عصر(عج) به جمله «ما ملت شهادتیم» از سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی مزین شد. هفته دفاع مقدس از ۳۱ شهریور (سالروز حمله رژیم بعث عراق به ایران) تا ۶ مهرماه است.

در توضیح این دیوارنگاره که توسط خانه طراحان انقلاب اسلامی نصب شده، جملاتی از شهید سلیمانی آمده است: «هیچ انسانی بدون حرکت نیست و منشأ حرکت او تعلقات انسان است. تعلق انسان را وادار به حرکت می‌کند. هرچه این تعلق متعالی‌تر باشد این حرکت و بی‌قراری به سمت آن بیشتر می‌شود. به دنبال تعلقات پست نباشید همه‌ی ما راهی به یک سمت هستیم.» 

در این دیوارنگاره نوشتار توسط علی‌اکبر آسمانی، اجرای خوشنویسی توسط مجتبی حسن‌زاده، عکاسی و گرافیک توسط محمد تقی‌پور و گرافیک زیرنوشت توسط سینا رعیت‌دوست انجام شده است.

 

 

پیش از پویش «ما ملت شهادتیم»، پویش‌های «پشت به پشت و صف شکن، کیست حریف تن‌به‌تن»، «ما ملت امام حسینیم»، «به غایبان برسانید»، «با این فرشتگانم، نزدیک آسمانم»، «قدس خرمشهر دیگر می‌شود»، «ایران همدل»، «اجتماع قلبها»، «خانه‌های بهاری»، «سلامت را به ایران می‌رسانیم»، «آه از غمی که تازه شود با غمی دگر»، «انتقام سخت»، «خانواده ایرانی»، «با جوانان کارها دشوار نیست»، «در لشکر حسینم»، «آسان و آسمانی»‌، «ای حرمت بهشت من»، «بهشتی می‌شود هرکس حسینی است»، «وقت عمل است»، «فَأَغرَقناهُم أَجمَعینَ» و «دیگری را به خود مقدّم دار» در دیوارنگاره میدان ولی‌عصر اکران شده است.

دیوارنگاره «ما ملت شهادتیم» شباهت زیادی به دیوارنگاره «ما ملت امام حسینیم» دارد. سینا رعیت‌دوست هنرمند و طراح گرافیک پیش‌تر اعلام کرده بود قلم (فونت) این دیوارنگاره با عنوان «سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» به زودی در قالب یک فونت کاربردی عرضه خواهد شد.

 

 

دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) در بهمن ماه سال ۱۳۹۱ فعالیت خود را آغاز کرده و اگرچه برخی طرح‌های آن با نقدهایی همراه بوده  اما همواره به عنوان مثابه یک رسانه اثرگذار عمل کرده است؛ چرا که در اکثر مواقع با پویش‌های متنوع و به موقع، زبان گویای مهمترین دغدغه‌های مردم شده است.

این دیوارنگاره به طول تقریبی ۴۷ متر و عرض ۱۸ متر، بزرگترین دیوارنگاره پایتخت محسوب می‌شود اما بزرگترین دیوارنگاره کشور، دیوارنگاره پازلی میدان امام حسین(ع) اصفهان است ۶۷ متر در ۱۲ متر اندازه دارد.

 

 

حامد مغروری که سابقه طراحی برای هر دو دیوارنگاره را دارد، در این باره به خبرنگار فارس گفت: دیوارنگاره‌ها با موضوعات روز گره خورد است و فکر می‌کنم با موضوعات روز رسالت خود را انجام می‌دهد و درجا نمی‌زند.

وی درباره مشکلات و دشواری‌های این کار گفت: طرح دیوارنگاره باید برای مخاطبش برنامه داشته باشد و همه‌فهم باشد، در عین حال حس خوبی منتقل کند، چون بناست چند هفته مقابل چشمان او باشد. 

مغروری به یکی دیگر از دشواری‌های نصب دیوارنگاره‌ها اشاره کرد و افزود: متولیانی که این کار را می‌کنند باید همیشه در حالت آماده‌باش باشند و بتوانند در اتفاقات پیش‌بینی نشده (مانند شهادت سردار سلیمانی) یکی ـ دو شبه آن را تغییر دهند؛ یعنی از طراحی تا چاپ و نصب.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول