سام مردانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: سالانه حدود ۲۷ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری افزود: پیشبینی ما در سال ۹۹ نیز همین مقدار است که باتوجه به سرانه تولید و مصرف گوشت قرمز در استان ۹ هزار تن مازاد بر نیاز استان وجود دارد.
وی عنوان کرد: تعداد دامداریهای صنعتی در استان نزدیک به ۴۰۰ واحد پرواربندی بره و گوساله است.
مردانی اظهار داشت: استان ما رتبه دوم تولید گوشت قرمز در کشور را دارد و میزان تولید گوشت قرمز برای هر نفر به طور سالیانه ۲۷ کیلوگرم است که سرانه مصرف برای هر نفر در استان ۱۸ کیلوگرم است.
انتهایپیام/ ۶۸۰۳۲/م