انگور تاکستان ؛ از مزرعه تا کارخانه
شهرستان تاکستان در استان قزوین با ۳۱ هزار هکتار باغ انگور، دومین شهر تولید کنندهی انگور و رتبه نخست تولید کشمش در کشور به شمار میرود و به همین منظور در سال ۱۳۱۷ خورشیدی از سوی فرهنگستان زبان نام این شهر به طور رسمی از سیادن به تاکستان تغییر یافت.
۷۰ درصد از انگور این شهرستان بصورت کشمش به روشهای آفتابی تیزابی وکالیفرنی تولید میشود که علاوه بر مصرف داخلی به کشورهای عراق، روسیه، کشورهای حاشیه خلیج فارس و دیگر کشورهای آسیای میانه و اروپا صادر میشود.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.