اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمانشاه

فاجعه پنهان در ورزش کرمانشاه؛ آیا «کرونا» ورزش را به مرز نابودی می‌کشد؟

براساس آمار منتشر شده از سوی هیأت پزشکی ورزشی استان کرمانشاه، آمار ورزشکاران سازمان‌یافته ورزش استان طی ۶ ماه سپری شده از سال‌جاری ۱۰ هزار ۳۰۹ نفر بوده که این رقم نسب به سال گذشته کاهش قابل محسوسی داشته، به نظر می‌رسد این کاهش چشمگیر خبر از یک فاجعه می‌دهد.

فاجعه پنهان در ورزش کرمانشاه؛ آیا «کرونا» ورزش را به مرز نابودی می‌کشد؟

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، کمیل نظری، آمار ورزشکاران سازمان‌یافته ۶ ماهه نخست امسال استان در مجموع ۱۰ هزار و ۳۰۹ بوده که از این میزان ۷ هزار و ۵۳۲ نفر را آقایان و ۲ هزار و ۷۷۷ نفر را بانوان شامل می‌شوند که نسبت به سال گذشته که بیش از ۸۰ هزار ورزشکار سازمان‌یافته تا پایان سال ثبت شد، با کاهش بسیار محسوسی همراه بوده است.

براساس آمار هیأت پزشکی ورزشی ساختار رتبه‌بندی رشته‌های پرطرفدار نیز نسبت به پنج سال اخیر کاملا متفاوت شده و فوتبال با ۳ هزار ۳۰۱ نفر رتبه اول، کوهنوردی با ۸۵۳ نفر در رتبه دوم و ورزش‌های همگانی با ۵۳۸ نفر در جایگاه سوم قرار گرفته است.

رشته ورزشی ژیمناستیک که در پنج سال اخیر در جایگاه دوم قرار داشت دارای ۴۰۰ ورزشکار سازمان یافته و کشتی ۱۴۵ ورزشکار، کاراته ۴۶۳ و تکواندو ۴۶۸ ورزشکار سازمان‌یافته دارد که نسبت به سال قبل و آمار بالاتر از ۵ هزار نفر این رشته‌های ورزشی، نوید خبرهای بدی را در عرصه ورزش به کارشناسان می‌دهد.

دبیر هیأت تکواندو استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در خصوص وضعیت ورزش در ایام کرونا، اظهار داشت: فعالیت بسیاری از رشته‌های ورزشی از ابتدای سال ممنوع بوده و سایر رشته‌ها نیز با محدودیت‌های بسیار بالای تمرین می‌کنند همین مساله باعث نابودی قشر مربیان در ورزش شده است.

وحید ناصری خاطرنشان کرد: بسیاری از ورزشکارانی که در گذشته با دارا بودن کلاس‌های متعدد در زمره اقشار متوسط جامعه قرار گرفته بودند در شرایط فعلی در جمع افراد کم‌برخوردار و ضعیف حاضر هستند بطوری که بسیاری از آن‌ها برای تامین مخارج زندگی وسایل و تجهیزات ورزشی خود را فروخته‌اند.

ناصری ادامه داد: تمام تلاش هیأت تکواندو بر آن است که با ارائه تمرینات منظم به صورت آنلاین و یا به صورت مجازی شرایط ادامه تمرینات مدال‌آوران و قهرمانان خود را فراهم کند، اما این برنامه‌ها کاملا محدود است و شامل بیش ۹ هزار ورزشکار جامعه تکواندو نمی شود.

رئیس هیات کاراته استان کرمانشاه هم در این خصوص، گفت: لطمه بسیار سنگینی به ورزش وارد شده و بسیاری از مربیانی که مسئولیت اصلی تربیت و تعلیم ورزشکاران را برعهده داشتند، بنا به ضرورت، از این شغل خارج شده و به فعالیت دیگری مشغول هستند و ممکن است بازگشتی به ورزش نداشته باشند.

سعید نصرالهی ادامه داد: ورزش در جهان و به تبع آن در ایران در شرایط بسیار سختی قرار دارد و ترمیم  این وضعیت یک روزه اتفاق نخواهد افتاد و حداقل چند سال برای بازگشت به وضعیت سابق زمان لازم بوده و ممکن است در این راه هزینه‌های بسیار زیادی نیاز باشد.

نصرالهی یادآور شد: کاهش تعداد ورزشکاران سازمان‌یافته هیأت کاراته از ۵ هزار نفر به ۴۶۳ نفر به معنی تعطیلی یکی از رشته‌های پرطرفدار استان کرمانشاه است که سهم بسیار بالای در جذب جوانان و نوجوانان به عرصه ورزش را همواره ایفا کرده است.

انتهای پیام/پ

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول