به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، علی افشارپور در ارتباط تلفنی با جمعی از خبرنگاران افزایش قیمت گوشت مرغ در این استان را کاهش تولید و افزایش قیمت نهادههای دامی دانست و اظهار کرد: این افزایش قیمت سراسری است و در تمام استانهای کشور اعمال شده است.
وی افزود: در تیرماه امسال علیرغم افزایش قیمت گوشت مرغ در کل کشور، قیمت این محصول در استان یزد افزایش نداشته و هر کیلو مرغ ۱۶ هزار و ۶۰۰ تومان فروخته میشد.
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان یزد مدیریت توزیع نهادههای دامی را موثرترین عامل برای کنترل قیمت مرغ در تیرماه سال جاری دانست و بیان کرد: متأسفانه بعد از گذشت سه ماه، در حال حاضر این مهم در استان رها و منجر به افزایش قیمت گوشت مرغ شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر هیچ قیمت رسمی برای قیمت مرغ در کشور تعیین نشده است، گفت: عدم مدیریت نهادهای دامی یکی از اصلیترین عامل کاهش تولید مرغ و در نهایت افزایش بیرویه قیمت این مواد غذایی است.
افشارپور استانهای اصفهان و فارس را هدف صادراتی گوشت مرغ استان یزد دانست و بیان کرد: مدیریت استانی هیچ نقشی در افزایش و ساماندهی قیمت گوشت ندارد.
معاون سازمان صمت استان یزد در پایان خاطرنشان کرد: ساماندهی شرایط موجود در حوزه قیمت گذاری و مدیریت تأمین نهادههای دامی مستلزم ورود جدی مدیران ارشد مرتبط در کشور است.
انتهای پیام/ز