گمرک بناب باید از دفتر خارج و به اداره ارتقا یابد/ضرورت تأمین ناوگان حمل و نقل لازم برای صادرات

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان آذربایجان‌شرقی با اشاره به عملکرد قابل تحسین گمرک بناب گفت: با این میزان صادرات گمرک بناب باید از دفتر خارج و سریعاً به اداره ارتقا یابد و مجوزهای لازم برای امر واردات را در این گمرک فراهم سازیم.
به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، علی اصغر عباس‌زاده امروز در نشست مشترک بررسی مشکلات گمرک بناب و صادرکنندگان شهرستان که با حضور ناظر گمرکات آذربایجان‌شرقی، نماینده مردم بناب و خوشه‌مهر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، جمعی از مسوولان، صادرکنندگان و صاحبان صنایع ترتیب یافته بود با بیان اینکه بناب جزو شهرستان‌های استراتژیک در کشور است؛ اظهار کرد: تلاش و فعالیت تولیدکنندگان و صنعتگران بناب ستودنی است و برای بها دادن به این تلاشگران بایستی زمینه صادرات تولیدات آنها نیز فراهم و تسریع شود. گمرک بناب جزو گمرکات فعال در کشور است ناظر گمرکات استان آذربایجان‌شرقی و مدیرکل گمرک تبریز نیز در نشست بررسی مشکلات صادرکنندگان و گمرک شهرستان بناب گفت: در زمانی که دولت برای کوچک‌تر کردن بدنه دولت تلاش می‌کرد، گمرک بناب راه‌اندازی شد که این نشان از عزم و همت صاحبان صنایع و پیگیری مسوولان شهرستان دارد. لیلی اورنگی با بیان اینکه گمرک بناب جزو گمرکات فعال در استان و کشور است؛ افزود: فعالیت‌های گمرک بناب و میزان صادرات شهرستان نشان می‌دهد که گمرک بناب ظرفیت لازم را برای ارتقا به اداره گمرک دارد و تلاش ما این است که برای ارتقاء گمرک بناب قدم برداریم، چرا که زیرساخت‌های لازم برای این امر در شهرستان فراهم است. وی با تأکید بر ضرورت تأمین ناوگان حمل و نقل لازم برای صادرات محصولات خاطرنشان کرد: متأسفانه ناوگان حمل و نقل کشورمان دارای استانداردهای لازم جهانی نبوده و جزو ناوگان‌های فرسوده حساب می‌شود.
اورنگی متذکر شد: تلاش ما بر این است که تمام نیاز صادرکنندگان برای حمل کالا را تأمین کنیم بر اساس این گزارش، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌شرقی و مدیرکل گمرک تبریز و ناظر گمرکات استان در ادامه حضور در شهرستان بناب به اتفاق مسوولان شهرستان از واحدهای تولیدی و بسته‌بندی خشکبار آذرتاک و فولاد آذرحدید بناب بازدید به‌عمل آوردند. انتهای پیام/60004/س.
گمرک قشم
17:55 - 16 آذر 1399

2 بازنشر
29 بازدید



1 پاسخ