اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  شرق آسیا و اقیانوسیه

WHO: برای تحقیق درباره منشأ کرونا به چین خواهیم رفت

مدیر کل سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه تأکید کرد کارشناسان این سازمان برای تحقیق درباره منشأ ویروس کرونای جدید به چین سفر خواهند کرد.

WHO: برای تحقیق درباره منشأ کرونا به چین خواهیم رفت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت روز دوشنبه گفت کارشناسان این سازمان خواستار سفر به چین «در اسرع وقت» برای مطالعه درباره منشأ ویروس کرونای جدید هستند. 

«تدروس آدهانوم»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: «ما قصد داریم و امیدواریم در اسرع وقت به چین برویم.»

آدهانوم چند روز پیش در یک کنفرانس خبری تأکید کرده بود جستجو برای یافتن منشأ این ویروس نباید سیاسی شود. 

او در کنفرانس خبری دهم آذرماه در مقر این سازمان گفت: ««لازم است ما منشأ این ویروس را بدانیم، چون این می‌تواند به ما در پیشگیری از شیوع بیماری‌های دیگر در آینده کمک کند.چیزی برای پنهان کردن وجود ندارد. ما می‌خواهیم منشأ ویروس را بدانیم. همین.»

سازمان جهانی بهداشت مردادماه سال جاری هم تحقیقاتی درباره منشأ این ویروس در چین انجام داد. این در حالی است که تحقیقات در این زمینه در ماه‌های گذشته یکی از محورهای تلاش مقام‌های دولت آمریکا برای فشار بر چین هم بوده است.

کشورها واکسن کرونا را الزامی نمی‌کنند

یک مقام دیگر سازمان جهانی بهداشت در بخشی از این کنفرانس خبری گفت این سازمان پیش‌بینی نمی‌کند کشورها تزریق واکسن کرونا را برای شهروندان خود الزامی کنند. 

 «کیت اوبراین» یکی از مقام‌های سازمان جهانی بهداشت گفت: «پیش‌بینی نمی‌کنیم هیچ کشوری واکسیناسیون را الزامی کند.»

وی اضافه کرد: «ممکن است برخی کشورها یا برخی شرایط خاص باشند که واکسینه شدن در آنها الزامی شود و یا اینکه انجام آن شدیداً توصیه شود.»

واکسن شرکت فایزر

 شرکت داروسازی «فایزر» روز ۲۲ آبان‌ماه اعلام کرده بود داده‌های اولیه از تزریق واکسن کرونا به داوطلبان، حاکی از ایمن بودن واکسن این شرکت است.

فایزر اعلام کرد بررسی اولیه داده‌های مربوط به واکسن این شرکت نشان می‌دهد تزریق این واکسن در ۹۰ درصد موارد باعث ایجاد مصونیت در برابر کرونا شده است. مطابق ادعای این شرکت آمریکایی، در آخرین مرحله  آزمایش بالینی، تزریق این واکسن به ۹۴ بیمار داوطلب به ایجاد هیچ عارضه جدی در آنها منجر نشده است.

این شرکت اعلام کرده تا پایان سال ۲۰۲۱ میلادی بیش از یک میلیارد دوز از این واکسن را در سراسر جهان عرضه خواهد کرد.

انتهای پیام/ 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول