اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  غرب آسیا

بازداشت بیش از ۴۰۰ فلسطینی در ماه نوامبر

بنا به گزارش سازمان‌های ویژه امور اسرا و آزادگان فلسطینی، رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر بیش از 400 فلسطینی را بازداشت کرده است.

بازداشت بیش از ۴۰۰ فلسطینی در ماه نوامبر

به گزارش گروه بین‌‌الملل خبرگزاری فارس، نظامیان رژیم صهیونیستی همچنان به بازداشت منظم فلسطینی‌ها ادامه می‌دهند و بر اساسا آمارها ۴۱۳ نفر از جمله ۴۹ کودک و ۷ زن در ماه نوامبر دستگیر شده‌اند.

بر اساس گزارش «العهد»، سازمان‌های ویژه رسیدگی به امور اسرا از جمله کمیته امور اسرا و آزادگان، باشگاه الاسیر، سازمان «الضمیر» و مرکز آماری «وادی حلوه-سلوان» در گزارش خود اعلام کردند، رژیم صهیونیستی در ماه نوامبر ۱۵۷ نفر را در قدس، ۴۰ نفر در البیره و رام‌الله، ۷۴ نفر در الخلیل، ۳۱ نفر در جنین، ۳۳ نفر در بیت‌لحم، ۳۰ نفر در نابلس، ۱۸ نفر در طولکرم، ۱۸ نفر در قلقیلیه، ۳ نفر در اریحا، ۷ نفر در طوباس، یک نفر در طوباس و یک نفر دیگر را در نوار غزه بازداشت کرده است.

بر اساس آخرین آمار اعلام شده تا نوامبر ۲۰۲۰، حدود ۴۴۰۰ اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی وجود دارند که در میان آنها ۴۱ نفر زن، ۱۷۰ کودک و ۳۸۰ نفر بازداشتی موقت یا بدون محاکمه دیده می‌شود.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        همراه اول