اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  موسیقی و هنرهای تجسمی

کودک ایرانی برای دومین بار جایزه جهانی نقاشی فائو را از آن خود کرد

«آترین افشاری توانا» ۷ ساله از ایران، برای دومین سال متوالی در رده سنی ۵ تا ۸ سال موفق به کسب رده نخست جایزه بهترین نقاشی فائو به مناسبت روز جهانی غذا شد.

کودک ایرانی برای دومین  بار جایزه جهانی نقاشی فائو را از آن خود کرد

به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس به نقل از سایت رسمی فائو سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل، «آترین افشاری توانا» ۷ ساله از ایران، برای دومین سال متوالی در رده سنی ۵ تا ۸ سال موفق به کسب رده نخست جایزه بهترین نقاشی به مناسبت روز جهانی غذا(World Food Day) شد.


نقاشی «آترین افشاری توانا» ۷ ساله از ایران رده نخست

 

در این رقابت «جون حوزیفه جمالی» ۷ ساله از کشور تانزانیا، رده دوم و «تائو یانشی» ۸ ساله از کشور چین در جایگاه سوم قرار گرفتند.


نقاشی «جون حوزیفه جمالی» ۷ ساله از کشور تانزانیا، رده دوم

 

«کشاورزان بهترین قهرمانان جهان هستند» این عنوان جمله ای بود که آترین ۷ ساله از ایران در پی نوشت نقاشی اش ذکر کرده بود.


نقاشی «تائو یانشی» ۸ ساله از کشور چین رده سوم

 

«جون حوزیفه جمالی» ۷ ساله از کشور تانزانیا نیز نوشته بود: همه کشاورزان در سراسر دنیا سخت کار می کنند تا ما با گرسنگی و قحطی مواجه نشویم...با وجود چالش های گوناگون نظیر بیماری همه گیر جدید کووید ۱۹، این کشاورزان هستند که سخت کار می کنند تا غذا به سفره های ما برسد.

«تائو یانشی» ۸ ساله از کشور چین هم نوشت: تولید غذا از کاشت، آبیاری، برداشت، حمل و نقل، تجارت، تا پختن غذاهای لذیذ، همه این کارها انجام می شود تا ما زنده بمانیم پس کسانی که برای زنده ماندن سخت کار می کنند قهرمان هستند!

 

فائو هر سال به مناسبت روز جهانی غذا و مبارزه با گرسنگی و سوء تغذیه در جهان، از کودکان و نوجوانان سراسر جهان که بین ۵ تا ۱۹ سال دارند، دعوت می کند تا آثار خود را با موضوع غذا و کشاورزی ارسال کنند.

متاسفانه روز به روز بر تعداد گرسنه ها و آنها که نمی توانند مایحتاج اولیه خوراک روزانه شان را تهیه کنند، افزوده می شود. آخرین گزارش‌های فائو نشان می دهد که نمودار سوء تغذیه و گرسنگی در جهان نه تنها با کاهش روبرو نشده بلکه سیری صعودی طی کرده است.

 

بیش از ۶۹۰ میلیون نفر در سال ۲۰۱۹ در جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم کرده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ به میزان ۱۰ میلیون نفر و  در مقایسه با سال ۲۰۱۴ به میزان ۶۰ میلیون بیشتر شده است.

به گفته فائو، عدم توزیع مناسب ثروت در جهان، جنگ ها، فاسد و بیماری همه‌گیر ازجمله مهم‌ترین عوامل قحطی و گرسنگی در جهان به شمار می روند.

یکی از مهم ترین اهداف سازمان ملل از بین بردن کامل گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ است اما پیش بینی ها و آمار حاکی از افزایش تعداد گرسنگان در جهان است.

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول