اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دیگر رسانه ها

عقب‌ماندگی مزدی کارگران بسیار زیاد است/ دولت همواره مدافع حقوق کارفرمایان بوده است

دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به اینکه دولت همواره مدافع حقوق کارفرمایان بوده است، گفت: تورمی که امسال شاهد بودیم، کارفرماها را داراتر و سرمایه‌دارتر کرده است و کارگران را فقیرتر.

عقب‌ماندگی مزدی کارگران بسیار زیاد است/ دولت همواره مدافع حقوق کارفرمایان بوده است

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، خبرگزاری تسنیم گفت‌وگویی با هادی ابوی، دبیرکل کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران انجام داده است که بخش‌های مهم آن در ادامه می‌آید.

کارگران با افزایش چندباره قیمت‌ها روزبه‌روز ضعیف‌تر شده‌اند

- تورم و افزایش قیمت‌ها، دارایی به اضافه دارایی کرده است. با توجه به اینکه کارگران دارایی ندارند، وضعیت آنها نه‌تنها بهتر نشده است، بلکه بدتر هم شده است.

- کارگران با افزایش هزینه‌ها مجبور شدند هزینه افزایش دارایی کارفرمایان را بپردازند. این افزایش سرمایه و گران شدن ملک و املاک برای کارفرمایان بوده است اما کارگران با افزایش چندباره قیمت‌ها روزبه‌روز ضعیف‌تر شده‌اند.

- معیشت کارگران بالاخره باید از یک محلی تأمین شود، در شرایط فعلی که نه کارفرمایان و نه دولت حاضر به همکاری برای تقویت قدرت خرید کارگران و کمک به تأمین معاش کارگران نیستند، کارگران چه‌کار باید کنند؟

چرا دولت یک بار نمی‌گوید که کارگر گرسنه است؟

- دولت باید هم حامی کارگران باشد و هم تولید را حمایت کند و نقش تسهیل‌گری داشته باشد.

- زمانی که هزینه سبد معیشت در پایان سال مشخص می‌شود، به‌طور مثال هزینه روغن را در آن سبد «فلان تومان» تعیین کرده است، دولت موظف است تا پایان سال کارگران را با همان اعداد و ارقام تأمین کند، چرا که کارگران باید با همان حقوقی که تعیین شده است تا پایان سال زندگی کنند.

 - دولت نباید فقط از کارفرمایان حمایت کند. اگر دولت معتقد است که در شرایط فعلی امکان بازنگری دستمزد نیست و کارفرمایان دچار مشکل هستند، چرا دولت یک بار نمی‌گوید که کارگر گرسنه است؟

در بحث کرونا فقط کارگران ضرر کردند

 - در بحث کرونا فقط کارگران ضرر کردند. آن دسته از کسب‌وکارهایی که با مشکل مواجه شدند و واحد تولیدی داشتند، تغییر کاربری دادند و به شغل خود ادامه دادند اما اضافه‌کار کارگران را به‌بهانه کرونا و شرایط دشوار کار حذف کردند.

- از سوی دیگر هزینه تأمین ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده نیز به سبد خانوار کارگری اضافه شده است.

- دستمزد کارگران یک بار اضافه شد، اما هزینه‌ها چندین بار افزایش یافت، این موضوع را دولت نمی‌بیند؟

عقب‌ماندگی مزدی کارگران خیلی زیاد است

- عقب‌ماندگی مزدی کارگران خیلی زیاد است، حتی اگر دستمزد ۱۰۰ درصد هم افزایش یابد، باز هم جوابگوی هزینه‌های معیشت کارگران نیست.

- دستمزد باید به‌اندازه‌ای زیاد شود که قدرت خرید کارگران افزایش یابد و عقب‌ماندگی مزدی را جبران کند.

انتهای پیام/+

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول