اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  همدان

اجرای ۵۰ هزار تن روکش آسفالت معابر در همدان/ حجم بی‌سابقه کار در ۱۰ سال اخیر

مدیر شهرداری منطقه ۲ همدان با اشاره به اجرای روکش آسفالت معابر این منطقه با حجم عملیاتی ۵۰ هزار تن گفت: این اتفاق در ۱۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.

اجرای ۵۰ هزار تن روکش آسفالت معابر در همدان/ حجم بی‌سابقه کار در ۱۰ سال اخیر

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حامد جلیلوند پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سه کیلومتر لوله‌گذاری در خیابان‌های اطراف میدان رسالت و بلوار ۹ دی و بلوار مطهری انجام شده تا از طریق آن آب‌های سطحی به سمت رودخانه پشت پمپ بنزین فروغ هدایت شود.

وی با بیان اینکه بر اساس توجه شهردار همدان نسبت به اجرای روکش آسفالت  و اصلاح وضعیت معابر شهری،  شهرداری منطقه ۲ به عنوان یکی از مناطق مهم شهری نیز به این مهم توجه کرده است افزود: در طول ۹ ماه گذشته بیش از ۵۰ هزار تن آسفالت‌ریزی در معابر سطح این منطقه صورت گرفته که در طول ۱۰ سال اخیر بی‌سابقه محسوب می‌شود. 

مدیر شهرداری منطقه ۲ همدان با تأکید بر اینکه ۱۰ هزار تن آسفالت به منظور لکه‌گیری معابر فرعی و محلات و ۴۰ هزار تن برای اجرای روکش آسفالت اساسی در معابر اصلی سطح حوزه نیز از برنامه‌های شهرداری منطقه دو تا پایان سال جاری است یادآور شد: یکی دیگر از گلایه‌های شهروندان ساکن در منطقه دو آبگرفتگی در برخی معابر این منطقه است که طی یک عملیات اجرایی کوتاه‌مدت رفع شدو  رضایت شهروندان را به دنبال داشت.

وی با اشاره به اینکه  با شیوع ویروس کرونا در سال جاری با تلاش مجموعه شهرداری منطقه ۲ و همکاری سازمان عمران توانستیم حجم عملیات روکش آسفالت در سطح حوزه را با افزایش ۳۵ درصدی نسبت به سال گذشته برسانیم تصریح کرد: هزینه صرف شده در حوزه آسفالت ۲۵۰ میلیارد ریال است که با توجه به آمار عملکرد سال‌های گذشته، اجرای روکش آسفالت انسال این منطقه از لحاظ حجمی نسبت به ۱۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.

توجه به کیفیت در کنار کمیت

جلیلوند کیفیت اجرای روکش آسفالت را در کنار کمیت آن از نکات مهم و مورد دقت و توجه شهرداری منطقه ۲ برشمرد و گفت: در عملیات روکش آسفالت سطح حوزه، زیرسازی محل اجرای آسفالت و تراکم آن توسط آزمایشگاه‌های معتبر مورد تایید شهرداری، زیر نظر نظارت کارشناسان شهرداری منطقه و سازمان عمران آزمایش می‌شود.

وی نتایج آزمایش‌های آسفالت‌ریزی‌های سطح منطقه ۲ را با ۹۵ درصد مطلوبیت عنوان کرد و افزود: این درصد رقم بالا و مورد تایید در بحث کیفیت آسفالت‌ریزی است.

مدیر شهرداری منطقه ۲ همدان از اجرای روکش آسفالت را به دو بخش آسفالت‌ریزی اساسی و لکه‌گیری تفکیک کرد و خبر از اختصاص ۱۰ هزار تن آسفالت برای لکه‌گیری معابر فرعی و محلات و ۴۰ هزار تن برای آسفالت‌ریزی اساسی در معابر اصلی سطح حوزه داد.

 جلیلوند تعیین اولویت‌بندی عملیات‌های آسفالت‌ریزی در نقاط مختلف سطح حوزه استحفاظی منطقه را فرسوده و کهنه دانست و ادامه داد: در معابر فرعی نیز اجرای آسفالت  بر اساس بررسی و مشاهدات میدانی کارشناسان منطقه یا بنا به درخواست اهالی محل و یا بعد از حفاری دستگاه‌های خدمات‌رسان انجام می‌گیرد.

وی متذکر شد: حفاری‌های ایجاد شده در سطح معابر و خیابان‌ها نیز در اسرع وقت توسط اکیپ‌های آسفالت کارگاه امانی معاونت خدمات شهری  و اجرایی منطقه لکه‌گیری می‌شود.

مهار آب‌های سطحی

مدیر شهرداری منطقه ۲ همدان با اشاره به اجرای عملیات جمع آوری آب‌های سطحی و لوله‌گذاری بلوار مطهری و ۹ دی گفت: این پروژه یکی از مهم‌ترین اقدامات در حوزه مهار آب‌های سطحی است که بر اساس مشاهدات اخیر با اجرای این طرح مشکل آبگرفتگی معابر در این محدوه رفع شده است.

وی با اعلام این‌که عملیات حفاری و لوله‌گذاری در این پروژه به اتمام رسیده است و در این فصل آب‌گرفتگی معبر در این محدوده اصلاح شده است تصرح کرد: هم اکنون پروژه در مرحله بتن‌ریزی تونل‌های حفرشده در بلوار مطهری قرار دارد و تا پایان سال به پایان می‌رسد.

جلیلوند اعتبار عمرانی این پروژه را ۱۳۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: ۳ کیلومتر  لوله‌گذاری در خیابان‌های اطراف میدان رسالت و بلوار ۹ دی و مطهری انجام شده تا از طریق آن آب‌های سطحی به سمت رودخانه پشت پمپ بنزین فروغ هدایت شود.

نحوه اجرای پروژه

وی به نحوه اجرای این پروژه پرداخت و تصریح کرد:  این پروژه از میدان ۹ دی آغاز و به بلوار مطهری به سمت رودخانه جنب مزدقینه ختم می‌شود که ابتدا با عملیات حفاری در سنگ‌های سخت به شکل تونل صورت پذیرفت و با اجرای لوله‌گذاری و تثبیت تونل‌ها توسط اجرای بتن به سرانجام می‌رسد.

مدیر شهرداری منطقه ۲ همدان خاطرنشان کرد: از نکات قابل توجه در این پروژه می‌توان به صرفه‌جویی در هزینه‌ها، زمان و سختی حفاری در سنگ‌های سخت اشاره کرد که با تعیین راهکارهای مناسب از حفاری به طول ۶۰۰ متر جلوگیری و در زمان و هزینه صرفه‌جویی شده است.

وی  از اجرای بیش از ۷۰۰۰ متر جدول‌گذاری نهری در جهت هدایت آب‌های سطحی در سطح منطقه خبر داد و بیان کرد: از آنجا که کاهش خطرپذیری شهر در مقابل سیلاب یکی از پروژه‌های مهم در شهرداری است، با احداث و ترمیم نهری سعی در جمع‌آوری و هدایت اصولی آب‌های روان داریم تا به این طریق بتوانیم گامی در کاهش آسیب‌های ناشی از آن برداریم.

جلیلوند هدف از اجرای این پروژه‌ها را هدایت و دفع آب‌های سطحی، کنترل روان آب‌ها و ارتقای سطح کیفی و ایمنی معابر شهر، ارتقای سطح بهداشت محیط زندگی و جلب رضایت شهروندان عنوان کرد و یادآور شد: افزایش کیفیت زندگی شهروندان یکی از شاخص‌های رضایت از عملکرد شهرداری‌ها بوده که ساماندهی هدایت آب‌های سطحی، سهولت در عبور و مرور، ارتقای سطح ایمنی معابر و مدیریت به هنگام بحران در شرایط جوی نامناسب از برنامه‌های مهم شهرداری محسوب می‌شود.

انتهای پیاک/89033/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول