اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری جهان

نقش گروهی از سلول‌های ایمنی بدن در شدت ابتلا به کرونا

پژوهشگران سوئدی در بررسی جدیدی دریافتند که گروهی از سلول‌های ایمنی بدن می‌توانند نقش مهمی در شدت این بیماری داشته باشند.

نقش گروهی از سلول‌های ایمنی بدن در شدت ابتلا به کرونا

به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از الرت، «موسسه کارولینسکا» در سوئد، طی بررسی جدیدی نشان داده‌اند که بیماران مبتلا به نوع شدید کووید ۱۹، سطح بالایی از یک نوع سلول ایمنی خاص موسوم به «سلول‌های سرکوبگر مشتق‌شده از میلوئید» (MDSC) را در بدن خود دارند. ممکن است که این پژوهش، درک بیشتری از نحوه تاثیر واکنش‌های ایمنی اولیه بر شدت بیماری ارائه دهد.

بیشتر افراد مبتلا به کووید ۱۹، نشانه‌های خفیف تا متوسطی دارند و بدون نیاز به بستری شدن در بیمارستان بهبود می‌یابند. با وجود این، کووید ۱۹ در موارد شدید می‌تواند به نارسایی تنفسی یا حتی مرگ منجر شود. هنوز مشخص نیست که چرا شدت بیماری در افراد متفاوت است.

پژوهشگران سوئدی در بررسی جدیدی دریافتند که گروهی از سلول‌های ایمنی بدن می‌توانند نقش مهمی در شدت این بیماری داشته باشند.

محققان در انستیتوی کارولینسکا، بیمارستان دانشگاه کارولینسکا، استمیرنا تراپی در شانگهای و دانشگاه استنفورد در ایالات متحده اکنون یک نوع سلول ایمنی، سلول‌های سرکوبگر مشتق از میلوئید منوسیت یا«M-MDSC» و نقش بالقوه آنها در شدت ابتلا به کرونا را مطالعه کرده‌اند.

سلول‌های «تی» بخشی از سیستم ایمنی بدن هستند و نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر عفونت‌های ویروسی مانند کووید ۱۹ دارند. نشان داده شده است که «M-MDSC»‌ها در سایر شرایط التهابی افزایش می‌یابند و اثر مهارکننده آنها بر فعالیت سلول‌های تی اثبات شده است.

با این حال، نقش «M-MDSC» در عفونت‌های تنفسی تا حد زیادی ناشناخته است؛ از آنجا که سطوح پایین سلول‌های تی یکی از مشخصه‌های ابتلا به کروناست، درک نقش سلول‌های سرکوبگر مشتق‌شده از میلوئید در این بیماری نیز از اهمیت برخوردار است.

«آنا اسمد سورنسن» از پژوهشگران این پروژه گفت: نتایج این پژوهش، به افزایش درک ما در مورد علت بروز کووید ۱۹ شدید کمک می‌کند و نقش مهمی در درک ارتباط میان سیستم ایمنی ذاتی که سلول‌های سرکوبگر مشتق‌شده از میلوئید را شامل می‌شود با دستگاه ایمنی تطبیقی که سلول‌های تی را در بر دارد، ایفا می‌کند. یک اتصال قوی بالینی نیز در این میان وجود دارد زیرا شاید بتوان به صورت بالقوه از نتایج این پژوهش برای بیماری‌های شدید استفاده کرد.


آنا اسمد سورنسن؛(Anna Smed Sörensen)، پژوهشگر این پروژه

تجزیه و تحلیل‌ها همچنین نشان داده به نظر می رسد سطح «M-MDSC» در اوایل دوره بیماری نشان دهنده شدت آن در روزهای آتی است.

سورنسن می‌گوید: «گام بعدی در تحقیق ما بررسی بیشتر ارتباط بین قسمت‌های مختلف سیستم ایمنی بدن مانند سلول‌های سرکوبگر مشتق‌شده از میلوئید، سلول‌های تی و آنتی بادی‌ها است».

انتهای پیام/

https://www.eurekalert.org/pub_releases/2021-01/ki-mi012621.php

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول