اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قم

9 میلیون ماسک مازاد در قم دپو شد/درخواست تولیدکنندگان برای صادرات ماسک

رئیس سازمان صمت استان قم با بیان اینکه در حال حاضر حدود 9 میلیون ماسک مازاد در استان دپو شده است گفت: درخواست تولیدکنندگان، اجازه صادرات ماسک است، اما ظاهرا معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با این امر مخالفت می کند.

9 میلیون ماسک مازاد در قم دپو شد/درخواست تولیدکنندگان برای صادرات ماسک

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، نشست امروز ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان با بیان دوباره مشکل تولیدکنندگان ماسک در قم همراه بود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در این نشست و درباره این موضوع بیان داشت: استان قم در آغاز شیوع کرونا با فقدان واحدهای تولیدی ماسک و کمبود آن مواجه بود، اما اکنون 14 واحد تولیدی در استان به تولید ماسک اشتغال دارند.

محمود سیجانی افزود: ظرفیت اسمی تولید روزانه این واحدها، 2.5 میلیون ماسک سه لایه و حدود 80 هزار ماسک تخصصی N95 است که البته این واحدها توانستند به تولید روزانه یک میلیون ماسک در روز برسند.

وی اضافه کرد: از این 14 واحد تولیدی، 6 واحد علاوه بر ماسک به تولیدات دیگر هم می پردازند، اما 8 واحد صرفا بر تولید ماسک تمرکز دارند.

سیجانی با بیان این که در حال حاضر حدود 9 میلیون ماسک مازاد در استان دپو شده است تصریح کرد: درخواست تولیدکنندگان، اجازه صادرات ماسک است، اما ظاهرا معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با این امر مخالفت می کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه تصریح کرد: به هر حال اکنون در استان قم با ماسک مازاد مواجهیم و این امر، تعطیلی برخی واحدها و کاهش تولید برخی دیگر را به دنبال داشته است.

همچنین در این باره، رئیس اتاق اصناف مرکز استان قم در این نشست، تولید کارگاهی روزانه ماسک در استان را 700 هزار عدد عنوان کرد و گفت: قیمت ماسک در استان و در اوایل شروع کرونا، به 3 هزار تومان و بیشتر هم رسید، اما ماسک در حال حاضر در قم به قیمت 500 تومان هم رسیده است.

حسن احمدلو اضافه کرد: به هر حال استان در حال حاضر با تولید مازاد ماسک مواجه است و برخی واحدهای تولیدی به ورشکستگی رسیده اند و از این رو باید تدبیری برای این امر صورت گیرد.

در ادامه این نشست، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری نیز استان قم را جزو سه استان برتر کشور در تولید ماسک معرفی کرد و گفت: مدتی است درخواست صدور مجوّز صادرات برای مازاد تولید ماسک در استان مطرح شده، اما این مجوزها همچنان صادر نشده است.

مهرداد غضنفری افزود: باید گفت در حال حاضر، توپ در زمین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است و دانشگاه علوم پزشکی استان هم باید پیگیری های لازم را برای صدور مجوز صادرات انجام دهد.

همچنین رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در نشست امروز ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان درباره این موضوع تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی استان با صدور مجوّز صادرات ماسک و یا ارسال مازاد آن به دیگر استان ها موافق است.

محمدرضا قدیر سپس خطاب به رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت: قم در حال حاضر با کمبود دستکش لاتکس مواجه است و اگر واحدهای تولیدی استان به سمت تولید این محصول گام بردارند، ما نیز از آنان حمایت و پشتیبانی خواهیم کرد.

در ادامه محمود سیجانی به عنوان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان داشت: صدور پروانه تولید دستکش لاتکس نیاز به موافقت بخش تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دارد و این امر نیز دارای فرآیندی طولانی است.

و اما استاندار قم در پایان این بحث، از رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان خواست تا صدور مجوّز صادرات ماسک مازاد استان و همچنین تسریع در فرآیند تولید دستکش لاتکس را در واحدهای تولیدی استان از معاونت غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیگیری کند.

انتهای پیام/78027

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول