اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تفریح و نشاط

فراخوان مهرواره طنز «یک وعده لبخند»/گردش مالی ۳۵۰میلیون دلاری اسباب‌بازی در ایران

گردش مالی اسباب‌بازی در ایران 350 میلیون دلار است در حالی که هنوز اتحادیه مستقلی برای آن وجود ندارد.

فراخوان مهرواره طنز «یک وعده لبخند»/گردش مالی ۳۵۰میلیون دلاری اسباب‌بازی در ایران

به گزارش خبرنگار تفریح و نشاط خبرگزاری فارس، مهرداد بیات عضو انجمن مدیران منابع در نشست تخصصی «برندینگ و بازارسازی جهانی و منطقه‌ای در صنعت اسباب‌بازی» که در حاشیه ششمین جشنواره ملی اسباب‌بازی برگزار شد،‌گفت: ۳۵۰میلیون دلار گردش مالی اسباب‌بازی در ایران است که تنها ۱۵میلیون دلار آن به اسباب‌بازی‌های داخلی اختصاص دارد و این در حالی است که ۱۷میلیون کودک و نوجوان زیر ۱۵ سال در ایران وجود دارد.
وی افزود: هنوز اتحادیه مستقلی برای اسباب‌بازی وجود ندارد و بخشی از این صنعت با همه اهمیت آن زیر نظر اتحادیه خرازی و بخش دیگر زیر نظر اتحادیه نایلون و پلاستیک است.

این استاد دانشگاه به ضرورت نیروی متخصص در حوزه اسباب‌بازی اشاره و بیان کرد: توان داخلی در زمینه تولید اسباب‌بازی‌های با کیفیت باید افزایش پیدا کند و ما در این زمینه به تربیت نیروی متخصص نیاز داریم.

فراخوان مهرواره طنز «یک وعده لبخند» منتشر شد

این مهرواره با موضوع‌های «تاریخ انقضاء، آینه هم آینه‌های قدیم، ترازوی خجالتی باتری خالی می‌کند، وزنت رو بگو و نمره‌ات رو بگیر، با رژیم غذایی دست و پای وزنم را بستم، پرخوری، سلامتیم را غارت کرد، با کنترل وزن همیشه روی کانال سلامتم، من چند کیلو باشم خوبه؟، مارکو از بس پلو خورد مارکوپولو شد، سنگین‌وزن‌ها به کجا می‌روند؟ و آن‌قدر خوردم که از آینه سیر شدم» برگزار می‌شود.
مهرواره طنز «یک وعده لبخند» در سه بخش «شعر» (کلاسیک و آزاد)، «داستان کوتاه» و «اینفوگرافی» (اطلاعات تصویری) برای دو گروه سنی نونگاه (۱۲+) و نوجوان (۱۵+) برگزار خواهد شد.
شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را تا روز ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ در لینک -یک-وعده-لبخند ardabil.kpf.ir بارگذاری کنند.
این مهرواره ضمن توجه به ترویج و توسعه روحیه شادی و نشاط، ترغیب به تحرک و پویایی، تشویق کودکان و نوجوانان به‌دقت در اتفاق‌های محیط پیرامون و آشنایی با عوارض چاقی، در نظر دارد کودکان و نوجوانان را با ادبیات طنز آشنا کند.

ویژه‌برنامه‌های دهه مبارک فجر در کانون اعلام شد

ویژه‌برنامه‌های گرامی‌داشت چهل‌ودومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با شعار «انقلاب اسلامی، بالنده و مقتدر، چون کوه استوار» از روز  ۱۲ بهمن با نواختن زنگ انقلاب در مراکز کانون پرورش فکری سراسر کشور آغاز می‌شود و تا ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ ادامه دارد.

برگزاری جشنواره‌ها و مهرواره‌های گوناگون با موضوع دهه فجر
پایگاه و صفحه‌های مجازی کانون به مناسبت روزهای مبارک دهه فجر، جشنواره‌ها و مهرواره‌هایی همچون مهرواره طنز «یک وعده لبخند»، مهرواره نقاشی «رسم پاکان»، جشنواره عکس‌نوشت «به رنگ انقلاب»، مهرواره طنز «قند و نمک»، مهرواره قصه‌گویی فجر، مهرواره عکاسی «فجر» و «کوچه‌های انقلاب»، مهرواره جام بازی‌های بومی و محلی، جشنواره طراحی پوستر با محوریت حمایت از تولیدات ملی، جشنواره مجازی کتاب‌آوا، جشنواره قصه‌گویی دوزبانه (فارسی و کردی) و (فارسی و ترکی)، مهرواره موشن‌گرافیک و فیلم‌های کوتاه «رهروان انقلاب»، مهرواره سرودهای خانوادگی با موضوع دهه فجر، مهرواره عروسک‌سازی بومی و محلی، مهرواره شعرخوانی «صدای تو خوب است»، مهرواره «همسایه من، تالاب»، مهرواره نور و نیایش، مهرواره کاردستی و نمایش «در خانه می‌مانیم»، جشنواره نقاشیِ من با عنوان «رد پای امید»، جشنواره شعر و داستان «قلم انقلاب»، جشنواره سرود انقلاب، قدردانی از برگزیدگان جشنواره‌های انیمیشن و مونولوگ‌خوانی «قهرمان می‌گوید»، اعلام نتایج مهرواره‌های «نیلوفرانه»، «دست‌ها و لبخندها» و «کتابی که دوست می‌دارم»، مهرواره پویانمایی و فیلم‌سازی خلیج‌فارس، جشنواره عکس نماز کودک نیایش، مهرواره قصه‌گویی «سبک‌بالان عاشق» و... را برگزار خواهند کرد.

شعرخوانی، خاطره‌گویی و قصه‌گویی از روزهای انقلاب
قصه‌گویی با محوریت قصه‌های انقلابی، قصه‌گویی حماسی و معرفی بزرگان انقلاب، شعرخوانی در رثای امام راحل، خاطره‌نویسی از دوران انقلاب، خوانش شعرهای انقلابی از سوی اعضای انجمن شعر، شعر با طعم آزادی (معرفی شاعران انقلابی)، شعرخوانی از اشعار انقلاب، خاطره‌گویی خانواده معزز شهدا، ویژه‌برنامه زنگ شعر انقلاب، قصه‌گویی انقلاب «قصه‌های باشکوه» بر اساس خاطرات پدران و مادران از انقلاب، جشن‌های انقلاب مدرسه و راهپیمایی ۲۲ بهمن، خاطره‌گویی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، شعرخوانی و اثرخوانی ادبی اعضا، نشست تخصصی شعر با محوریت شعر انقلاب، وبینار تخصصی با موضوع «پادکست قصه‌گویی» و «نقش حواس پنجگانه در قصه‌گویی»، ویژه‌برنامه ده شب با ده قصه‌ی انقلاب، صبح شعر و عصر شعر مجازی، انتشار فراخوان قصه‌گویی دو نفره «من و بابام» و «من و مامانم» به مناسبت دهه فجر، انتشار فراخوان قصه‌گویی ۹۰ ثانیه‌ای با عنوان «روزی بود و روزگاری بود»، خاطره‌گویی جانبازان از حوادث انقلاب، شعرخوانی با موضوع شهیدان و امام(ره)، شعرخوانی و خاطره‌گویی «خوش آمد بهاران»، شعرسرایی با زبان اشاره از جمله برنامه‌های مراکز کانون در چهل‌ودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی است.

مسابقه‌های فرهنگی، هنری و ادبی با محوریت انقلاب اسلامی
برگزاری مسابقه‌های فرهنگی، ادبی و هنری به صورت مجازی همچون مسابقه عکاسی «ای مادر عزیزم جانم فدای تو»، مسابقه سرودهای انقلابی، مسابقه تک‌خوانی و دابسمش، مسابقه‌ دانستنی‌های انقلاب، مسابقه ادبی «من فرزند انقلابم» و دلنوشته برای مدافعان سلامت «فرشته‌های بیدار»، مسابقه نقاشی پرچم، مسابقه نماهنگ‌های نجومی، مسابقه کتابخوانی، مسابقه فیلم سه دقیقه‌ای «ایران‌شناسی»، مسابقه طراحی کاریکاتور، مسابقه نقاشی با محوریت انقلاب اسلامی، مسابقه «قصه‌گویی-نقاشی پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها»، مسابقه‌ی «عکاسی انقلاب» ویژه اعضا و مربیان، مسابقه پیامکی «شور واژه‌ها» با موضوع جمله‌ها و تک بیت‌های زیبا، مسابقه شعرخوانی اشعار انقلابی با عنوان «جوانه‌های انقلاب»، مسابقه نقاشی با موضوع پیشرفت‌های بعد از انقلاب، مسابقه جمله زیر را کامل کنید: «من ایران را دوست دارم چون...»، مسابقه خوانش متون انقلابی در قالب پادکست ویژه کودکان، مسابقه کتاب‌خوانی نماز، مسابقه کتابخوانی جایگاه زن در خانواده، مسابقه کاردستی با عنوان «دست‌های کوچک و فکرهای بزرگ»، مسابقه معرفی شخصیت شهدای هسته‌ای کشور (ساخت کلیپ و...)، مسابقه خوش‌نویسی «طراوت باران»، مسابقه خاطره‌نویسی «برایم از انقلاب بگو»، مسابقه بازی‌های بومی محلی، مسابقه کارت پستال‌سازی، مسابقه انشانویسی با موضوع «اگر من در سال ۵۷ بودم»، مسابقه ادبی سردار دل‌ها، مسابقه عکاسی (ای مادر عزیزم جانم فدای تو) و... از دیگر برنامه‌های مراکز کانون در دهه مبارک فجر است.

گرامی‌داشت ولادت حضرت زهرا(س) و بزرگ‌داشت مقام مادر
هم‌زمان با دهه مبارک فجر و تقارن آن با میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامی‌داشت روز زن، ویژه‌برنامه‌های شعرخوانی مربیان به مناسب میلاد حضرت زهرا و هفته زن، تولید سرود با موضوع مادر به مناسبت میلاد حضرت زهرا(س)، معرفی شخصیت حضرت فاطمه زهرا(س)، کارگاه کاردستی ویژه روز مادر، مسابقه کتابخوانی جایگاه زن در خانواده بر اساس کتاب «زن و خانواده»، مسابقه‌ی نماز و نیایش حضرت فاطمه زهرا(س)، کاشت یک نهال برای مادرم، کارگاه نقاشی «مادرِ من مثل...»، اجرای موسیقی و دلنوشته برای مادران، بزرگداشت حضرت فاطمه(س) و مقام مادر در قالب کلاژ، قدردانی از مادران کتاب‌خوان و همیار با کانون، جشن مجازی میلاد بانوی آب و آینه، مسابقه عکاسی با موضوع مادر و... در صفحه‌های مجازی کانون برگزار می‌شود.

همچنین غبارروبی مزار شهدای انقلاب اسلامی، ساخت نشریه‌های دیواری و انتشار در فضای مجازی با موضوع «پیروزی انقلاب اسلامی و شهادت سردارحاج قاسم سلیمانی، جشن پرواز بادبادک‌ها، نمایشگاه مجازی کتاب‌های انقلابی، گلباران گلزار شهدا، نشست مجازی با حماسه‌آفرینان انقلاب، نمایشگاه مجازی سفال و نقاشی اعضا، ویژه برنامه «از پیله تا پروانه» (ده قصه، ده لهجه ناب و به‌یاد ماندنی روایت قصه‌های ایثار و بالندگی)، خواندن سرودهای انقلابی به صورت تک نفره و خانوادگی و ارسال نماهنگ، برگزاری وبینار ادبی، کاروان مجازی عروسک‌های دست‌ساز خانگی، پویش عکاسی «قاب انقلاب»، پویش کتابخوانی «لبخند در نبرد» تولید قصه نمایش برگرفته از کتابچه بیانیه گام دوم انقلاب، پویش نذر کتاب بچه‌های مکتب سلیمانی و... نیز از جمله برنامه‌هایی است که به این مناسبت اختصاص دارد.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول