اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دیگر رسانه ها

صوفی: آمدن بایدن امیدی برای ما ایجاد کرده!/ چرا اصلاح‌طلبان می‌خواهند بازی مذاکره تکرار شود؟

قبل از این‌ها اصلاح‌طلبان غرب‌گرایی را اتهامی از سوی منتقدان به خود می‌دانستند؛ حالا به آن افتخار می‌کنند.

صوفی: آمدن بایدن امیدی برای ما ایجاد کرده!/ چرا اصلاح‌طلبان می‌خواهند بازی مذاکره تکرار شود؟

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، گره زدن انتخابات ایران به تصمیمات دولت امریکا کاری ا‌ست که اصلاح‌طلبان بار‌ها انجام داده‌اند، با این حال اتهام آن را به طرف مقابل می‌زنند. عملکرد ضعیف دولت روحانی در ابعاد مختلف و نیز شکست برجام، فضایی را برای اصلاح‌طلبان ایجاد کرد که برای انتخابات ۱۴۰۰ همه امیدشان به رأی‌آوردن جو بایدن باشد تا به زعم آنان با گشایش به نفع ایران، راه پیروزی در ۱۴۰۰ را برای اصلاح‌طلبان ممکن کند.

«آمدن بایدن امیدی برای اصلاح‌طلبان ایجاد کرده است». این جمله علی صوفی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفتگو با روزنامه شرق است. او ابتدا می‌گوید: «بایدن اظهار کرد و نشان داد که می‌خواهد قدم‌هایی بردارد و آنچه را که کاملاً تاکتیک خروج از برجام بود، به بازگشت به برجام و مذاکره تغییر دهد.

مردم امیدوارند اگر تیمی باشد که بتواند از این فرصت استفاده کند، اوضاع را بهتر خواهد کرد و برعکس قطعاً مردم با شناخت از جریان‌ها می‌دانند اگر تیمی که اعتقاد و هنری برای مذاکره نداشته باشد و خواهان سوءاستفاده از همین فضای تحریمی باشد، روی کار بیاید، اوضاع بدتر خواهد شد»؛ و بعد مصداق این تیم را روشن بیان می‌کند: «آمدن بایدن امیدی برای اصلاح‌طلبان ایجاد کرده است و درصدد هستند از این فرصت استفاده کنند و با کاندیدای اصلاح‌طلب و شناخته‌شده و ارائه برنامه و رویکرد اعتمادساز، مردم را به صحنه بیاورند».

آنچه صوفی توصیف می‌کند و به نفع اصلاح‌طلبان نتیجه‌گیری‌اش می‌کند، تکرار همه اتفاقات ۹۲ تا ۹۷ است؛ بازی مذاکره که حتی اگر فرض بگیریم همه آنچه دولت روحانی در مورد برجام و مذاکره گفت، درست بوده و همه چیز به نفع ایران تمام شده، هیچ بنیان مستحکمی وجود ندارد و در نهایت با رای آوردن کسی همچون ترامپ در امریکا، همه چیز خراب می‌شود. پس چرا باز این بازی تکرار شود؟

احمد نقیب زاده، دیگر فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو حزب کارگزاران اخیراً در اظهارنظری مشابه گفته بود: «بایدن احتمالاً تا انتخابات (ریاست جمهوری در ایران) گام‌های دیگری نیز برخواهد داشت تا گروه‌های رادیکال به ریاست‌جمهوری در ایران نرسند. به همین علت به نظر می‌رسد دستان ایران در عمل در هفته‌های آتی بازتر از گذشته باشد».

در واقع مردم ایران مهم نیستند و همه چیز حول دستیابی اصلاح‌طلبان به قدرت می‌چرخد و آنان دیگر حتی ابایی ندارند که بگویند دولت دموکرات امریکا هم پشت سر آنان ایستاده است. خود هم که عملکرد قابل دفاعی ندارند و صرفاً به بایدن و اوباما دل بسته‌اند تا برایشان و نه برای مردم، گشایشی ظاهری و نمایشی ایجاد کنند. قبل از این‌ها اصلاح‌طلبان غرب‌گرایی را اتهامی از سوی منتقدان به خود می‌دانستند؛ حالا به آن افتخار می‌کنند.

منبع: روزنامه جوان

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول