اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان رضوی

راه نجات کلات از خطر سیلاب اجرای طرح‌های آبخیز‌داری است/ ضرورت تقویت امکانات لجستیکی کلات

فرماندار کلات با اشاره به اینکه متأسفانه برخی فعالیت‌های عمرانی ما در حوزه‌های آبخیزداری، تعمیر و ترمیم دیوارهای ساحلی نیمه تمام مانده که مخاطره انگیز است، گفت: اجرای طرح‌های آبخیزداری از منشأ وقوع سیل جلوگیری می‌کند و راه نجات کلات در حقیقت اجرای طرح‌های آبخیز‌داری و آبخوان‌داری است.

راه نجات کلات از خطر سیلاب اجرای طرح‌های آبخیز‌داری است/ ضرورت تقویت امکانات لجستیکی کلات

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، طبق هشدار اداره کل هواشناسی خراسان رضوی طی روزهای آینده در شهرستان‌های درگز، قوچان، چناران، جغتای، جوین، خوشاب، فیروزه، کلات، دامنه‌های بینالود، هزار مسجد و توابع آن‌ها سامانه ناپایدار و بارش‌زا پیش‌بینی شده است.

مدیرکل بحران استانداری خراسان رضوی در پی این هشدار قرمز از آماده باش کامل دستگاه‌های بحران‌مدار استان برای وقوع بارش‌های سیل‌آسا خبر داد و گفت: بر اساس پیش بینی هواشناسی ۸ شهرستان درگز، قوچان، چناران، جغتای، جوین، خوشاب، فیروزه و به ویژه کلات بیشتر در معرض این بارش‌ها قرار دارند که بالطبع تأکید بیشتری به فرمانداران این شهرستان‌ها انجام شده است.

با توجه به وضعیت حادتر شهرستان کلات، به سراغ فرماندار این شهرستان رفتیم تا از تمهیدات انجام شده به منظور جلوگیری از وقوع سیل مطلع شویم.

مهدی ناصری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد، اظهار کرد: امروز جلسه ستاد مدیریت بحران را با حضور تمام اعضای شهرستان برگزار کردیم و بر آمادگی کامل دستگاه‌ها تأکید شد، تا مقدمات تمهیدات لازم را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه برخی فعالیت‌های عمرانی ما در حوزه‌های آبخیزداری، تعمیر و ترمیم دیوارهای ساحلی نیمه تمام مانده که مخاطره انگیز است، تصریح کرد: در گذشته نیز به مسؤولان مربوطه گفته بودیم قبل از وقوع سیل موارد ذکر شده را تکمیل کنند، اما در حال حاضر تمهیداتی اتخاذ شده و نیروها در آماده باش کامل هستند.

فرماندار کلات خاطرنشان کرد: به صورت کلی در این شهرستان به لحاظ شرایط خاص، امکانات لجستیکی مناسبی نداریم و از طرفی چون کلات شهرستان برخورداری نیست، متأسفانه بخش‌های خصوصی فعالی نداریم که در زمان بروز بحران بتوانیم از بخش‌های خصوصی کمک بگیریم به همین دلیل بحث امکانات لجستیکی کلات باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

ناصری با بیان اینکه امیدواریم مدیران در ادارات کل به این موضوع توجه ویژه‌ای کنند، بیان کرد: در گذشته نیز از ادارات کل ذی‌ربط درخواست استقرار ماشین و امکانات لازم را داشته‌ایم، ولی تلاش می‌کنیم از حداقل امکانات موجود برای مقابله با سیل استفاده کنیم.

وی گستردگی، پراکندگی و صعب‌العبور بودن کلات را جزو محدودیت‌های این شهرستان عنوان کرد و متذکر شد: امسال در حوزه‌ آبخیزداری به کمک منابع طبیعی اقداماتی توأم با مطالعات انجام دادیم که امیدواریم در کاهش مخاطرات طبیعی مؤثر باشد.

فرماندار کلات افزود: اجرای طرح‌های آبخیزداری از منشأ وقوع سیل جلوگیری می‌کند و راه نجات کلات در حقیقت اجرای طرح‌های آبخیز‌داری و آبخوان‌داری است.

گفتنی است؛ در فروردین‌ سال ۹۸ وقوع سیلاب و بارندگی‌های کلات ‌در حوزه راه حدود ۱.۵ میلیارد تومان، آب روستایی یک میلیارد تومان و در بخش کشاورزی دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خسارت برجای گذاشت.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول