اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

علم و پیشرفت  /  علم و فن آوری ایران

بازگشت محصولات به چرخه/ نرم افزارهای پیشرفته دانش‌بنیان از تخریب تجهیزات جلوگیری می‌کند

یک شرکت دانش‌بنیان موفق شد با انجام تست‌های غیر‌مخرب پیشرفته از یک زیان 400 میلیون دلاری پیشگیری کند

بازگشت محصولات به چرخه/ نرم افزارهای پیشرفته دانش‌بنیان از تخریب تجهیزات جلوگیری می‌کند

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، سید علی ابراهیمیان مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تحقیق و توسعه ایرانیان، گفت: در صنایع مختلف به ویژه در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، تجهیزات و قطعات حساسی وجود دارد که خروج آنها از خط تولید می‌تواند خسارت مالی قابل توجهی به بار آورد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تحقیق و توسعه ایرانیان، در ادامه افزود: بنابراین برای تست این قطعات و اطمینان از کارکرد صحیح آنها نمی‌توان آنها را از خط خارج کرد یا آزمون‌های تخریبی روی آنها انجام داد. به این دلیل، این شرکت خدمات پیشرفته تست‌های غیر مخرب را به این نهادهای صنعتی ارائه می‌کند.

این فعال دانش‌بنیان با اشاره به مزیت‌های این روش، گفت: در این روش، با استفاده از نرم‌افزار، تجهیزات پیشرفته بدون آنکه از خط تولید خارج شود یا از روش‌های تخریبی استفاده شود، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرند. پس از این بررسی در صورت وجود عیب یا مشکلی، می‌توان آن را به مدیران واحد اطلاع داد یا گزارش سلامتی کامل قطعه عرضه می‌شود.

وی افزود: پپبش از این، شرکت‌های خارجی این خدمت را با هزینه قابل توجه در کشور انجام می‌دادند. اما پس از تحریم‌ها، فعالان جوان دانش‌بنیان همت و این خدمت را بومی‌سازی کردند. در حال حاضر نرم‌افزار ارائه شده از سوی شرکت ما برای انجام تست‌های غیر‌مخرب پیشرفته با یک دهم قیمت نمونه خارجی ارائه می‌شود.

ابراهیمیان ضمن توضیح برخی پروژه‌های انجام گرفته توسط این شرکت، گفت: این مجموعه در بسیاری از شرکت‌های بزرگ صنعتی و پتروشیمی، خدمات ارائه کرده است. در یکی از شرکت‌های پتروشیمی توانستیم از یک ضرر 400 میلیون دلاری جلوگیری کنیم.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان تحقیق و توسعه ایرانیان، همچنین بیان کرد: مدیرعامل این شرکت پتروشیمی نگران بود که خط متانول، دچار آسیب دیدگی باشد، ما برای یک سال سرویس مونیتورینگ را در این مجموعه انجام دادیم و تا راه اندازی خط جدید، خیال آن مجموعه از بابت کارکرد خط قدیمی، آسوده شد. این مسئله جلوی توقف تولید و زیان 400 میلیون دلاری را گرفت.

 

 انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول