اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  کرمان

تشریح اقدامات سربازان گمنام در کرمان؛ از 25 فقره اقدام علیه مفسدین اقتصادی تا دستگیری عنصر تکفیری

مدیرکل اطلاعات استان کرمان گفت: در سال ۹۹ برحسب رصدهای اطلاعاتی تعدادی از سرویس‌های اطلاعاتی متخاصم و گروه‌های تروریستی به صورت جدی با طراحی و پیشبرد اهداف تروریستی درصدد ایجاد ناامنی و خدشه به امنیت استان کرمان بودند اما با اشراف اطلاعاتی مناسب از اجرایی شدن آنها جلوگیری شده است.

تشریح اقدامات سربازان گمنام در کرمان؛ از 25 فقره اقدام علیه مفسدین اقتصادی تا دستگیری عنصر تکفیری

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، کوثری به‌مناسبت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج) با اشاره به عملکرد این حوزه اظهار کرد: در حوزه‌های برخوردی و عملیاتی در ابعاد مختلف طی سال گذشته با پیگیری‌های صورت گرفته اقدامات متنوع و مختلفی در سطح استان انجام شده و در بعد اقتصادی ۲۵ فقره اقدام علیه مفسدین و اخلالگران اقتصادی و در حوزه‌های امنیتی و خارجی بیش از ۲۷۰ مورد عملیات علیه باندهای شرارت و قاچاق کلان مواد مخدر، عوامل اصلی ناامنی مرتبطین گروه‌های معاند و تروریستی، جاسوسان و مرتبطین سرویس‌های اطلاعاتی دشمن صورت گرفته که منجر به دستگیری تعدادی از مجرمین، انهدام باندهای ضد امنیتی و کشف و ضبط اقلام مربوطه شده است.

وی با اشاره به اینکه مجموع اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های مختلف روند رو به رشدی داشته، افزود: در برخی از حوزه‌ها مانند ضربه به بنیه مالی باندهای شرارت و ترانزیت مسلحانه موادمخدر و ضربه به فعالیت‌های سرویس‌های اطلاعاتی بیگانه رشد چند برابری داشته است.

مدیرکل اطلاعات استان کرمان تصریح کرد: در سال ۹۹ برحسب رصدهای اطلاعاتی تعدادی از سرویس‌های اطلاعاتی متخاصم و گروه‌های تروریستی به صورت جدی با طراحی و پیشبرد اهداف تروریستی درصدد ایجاد ناامنی و خدشه به امنیت استان کرمان بودند که مصادیق و نمونه‌های آنها موجود است اما با اشراف اطلاعاتی مناسب اداره کل اطلاعات از اجرایی شدن آنها جلوگیری شده است، به عنوان نمونه یکی از عناصر تکفیری وابسته به گروهک تروریستی داعش که قصد داشت در اجتماعات تاسوعا و عاشورای حسینی به روش جاسازی مواد منفجره در محل تجمع عزاداران در یکی از شهرستان‌ها عملیات تروریستی انجام دهد که قبل از انجام هرگونه اقدام تروریستی توسط این اداره کل دستگیر شد.

کوثری اظهار کرد: در راستای مبارزه با فساد اقتصادی، در سال گذشته چند نفر از مدیران برخی بخش‌های اقتصادی استان به اتهام ارتشاء، اختلاس، سوءاستفاده از موقعیت شغلی، تضییع حقوق بیت‌المال، تحصیل مال نامشروع، پولشویی و ... با هماهنگی قضایی بازداشت شده و پس از تکمیل تحقیقات در اختیار دستگاه قضایی قرار گرفتند که برخی از آنها به مجازات‌هایی از جمله حبس تعزیری، جزای نقدی، انفصال دائم از خدمات دولتی و ... محکوم شده و پرونده سایرین در حال رسیدگی است.

کوثری تصریح کرد: نکته قابل توجه این است که با توجه به بررسی‌های بدوی درباره این گونه افراد، هشدارهای صیانتی لازم به آنها داده شده اما متاسفانه مورد کم توجهی قرار گرفته است.

وی درباره اخلال در بازار و توزیع برخی اقلام و کالاها در ماه‌های اخیر عنوان کرد: متاسفانه در حال حاضر نابسامانی‌های عرضه و توزیع کالا و خدمات یکی از مسائل و دغدغه‌هاست که بخشی از این مشکل به ناهماهنگی‌های موجود دستگاه‌های متولی برمی‌گردد، بخشی به اقدامات دلالان و سودجویان مربوط می‌شود که قصد توزیع اقلام را خارج از شبکه‌های رسمی و قانونی دارند و بخشی هم به فضای روانی خاصی که در بین برخی از شهروندان وجود دارد مربوط می‌شود و در این راستا اداره کل اطلاعات استان کرمان با اقدامات مختلفی از جمله شناسایی و برخورد با تعدادی از دلالان و قاچاقچیان و معرفی آنها به دستگاه قضایی و همچنین اطلاع رسانه‌های مستمر به مسئولان ذیربط در راستای ساماندهی وضعیت موجود تلاش جدی داشته است.

کوثری درباره مسئله حاشیه‌نشینی در کرمان و معضلات امنیتی و اجتماعی ناشی از آن اظهار کرد: وجود شهرک‌های حاشیه‌ای غیرمجاز متعدد از مهمترین مشکلات شهری در استان کرمان است و نابسامانی‌های مختلفی از جمله ساخت و سازهای نامناسب و غیر مستحکم، نارسایی‌های اجتماعی، فرهنگی و آموزشی، وضعیت بهداشتی نامناسب، مخاطرات امنیتی، انشعابات غیرمجاز آب، برق و گاز، تصرف اراضی ملی، تضییع حقوق بیت‌المال و ... در این مناطق وجود دارد.

وی تصریح کرد: از مهمترین راهکارهای پیشنهادی برای حل این معضل اهتمام جدی مسئولین برای کاهش مهاجرت‌ها، شناسایی باندهای کلان زمین‌خواری، بازپس گیری اراضی تصرف شده دولتی، جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز، برخورد قاطع با متخلفین اراضی دولتی، ایجاد تعامل و هم‌افزایی دستگاه های متولی، مسئولیت پذیری و پاسخگویی دستگاه‌های ذیربط، بررسی امکان ارزیابی امکانات و تسهیلات به اقشار ضعیف و آسیب پذیر جامعه در دستیابی آنها به سرپناه است.

مدیرکل اطلاعات استان کرمان درباره قاچاق به ویژه قاچاق انسان و معضلاتی که در استان ایجاد شده گفت: با توجه به حجم بالای تقاضای ورود به ایران، بخش زیادی از اتباع افغانستان توسط باندهای قاچاق انسان به داخل کشور منتقل می‌شوند که این مسئله امنیت استان را تحت‌الشعاع قرار داده است، یکی از مسائل مربوط به قاچاق انسان سرعت‌های سرسام آور قاچاق‌بران و بروز تصادفات مرگبار ناشی از آن است که موجب آزار و اذیت و رعب و وحشت رانندگان و افراد عبوری، ایجاد خسارت‌های جانی و مالی، ناامنی جاده‌ای و نارضایتی‌های مردمی شده و علاوه بر این منجر به افزایش تعداد فوتی‌ها و تحمیل هزینه‌های گزاف به مراکز درمانی استان شده است.

وی بیان کرد: با توجه به حجم زیاد قاچاق و ترانزیت مواد مخدر به داخل، میزان قابل توجهی از وقت، هزینه و استعداد نیروی سازمان‌های نظامی و امنیتی استان درگیر مبارزه با این معضل است، صرفا از سوی اداره کل اطلاعات استان کرمان در یک سال گذشته حدود 30 تن انواع مواد مخدر کشف و ضبط و ۱۴۰ نفر از قاچاقچیان دستگیر شده‌اند و درصد بالایی از پرونده‌های قضایی مربوط به مواد مخدر و جرایم آن بوده است.

انتهای پیام/3388/ق

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول