اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  موسیقی و هنرهای تجسمی

ساخت «قرار عاشقی» با عاشقانه‌های شهید چمران/چراغعلی: هنرمندان سلیقه هنری مردم را هدایت می کنند

آهنگ «قرار عاشقی» با صدای سیدیوسف موسوی براساس عاشقانه‌های شهید مصطفی چمران، به شهید آوینی تقدیم شد.

ساخت «قرار عاشقی» با عاشقانه‌های شهید چمران/چراغعلی: هنرمندان سلیقه هنری مردم را هدایت می کنند

به گزارش خبرگزاری فارس، «عقلِ عاشق» نام مجموعه‌ای است که براساس عاشقانه‌های شهید مصطفی چمران در حال تهیه است. چهارمین آهنگ از این مجموعه به شهید آوینی تقدیم شده و عنوان آن «قرار عاشقی» است.

خواننده آهنگ «قرار عاشقی» سید یوسف موسوی است، شعر این قطعه از سروده‌های محمدحسین ملکیان و ملودی از حسین نجابت است.
تنظیم آهنگِ «قرار عاشقی» را مجتبی قلی‌نژاد برعهده داشته و میکس و مسترینگ را محمد فلاحی انجام داده است.
طراحی پوستر این اثر که براساس چهره‌ی شهید آوینی انجام شده، کاری از احمد راد بوده و تدوین و تصویر را گروه سید یاسین در نجف اشرف انجام داده است.
*******************


محمدرضا چراغعلی: هنرمندان، هدایت کنندگان سلیقه هنری مردم هستند

محمدرضا چراغعلی موسیقیدان، آهنگساز و پژوهشگر موسیقی می گوید: با نگاه و بررسی برنامه‌های مختلفی که تحت عنوان استعداد‌یابی درکشورما برگزارمی شود خواهید دید، خواننده‌هایی که برگزیده شده‌اند و استعدادهایی که نفرات اول تا سوم این گونه برنامه‌ها بوده‌اند، هیچ گاه نتوانسته و این توفیق را نداشته‌اند که به‌عنوان یک سوپراستار موسیقی معرفی شوند.

دلیل این استقبال در کشور ما شاید به این سبب باشد که جوانان ما رسانه ای برای ارائه کارهای خود ندارند بنابراین وجود چنین برنامه‌هایی می‌تواند پل ارتباطی برای معرفی هنرشان باشد تا بلکه مورد اقبال تهیه کننده‌ای قرار بگیرند و روی آنها سرمایه‌گذاری شود. 

به‌عنوان مثال درمسابقه رادیویی «یک- دو صدا» که علاقه مندان به ‌گویندگی، اجرا، بازیگری و خوانندگی درآن شرکت می‌کنند و دومین فصل آن در سال جدید برگزار می‌شود و من نیز داور این برنامه در بخش خوانندگی هستم، بسیار مورد استقبال مردم قرار گرفته است وجوانان بسیارخوب و با استعدادی شرکت کرده‌اند که شاید هیچ گاه تصورنمی کردید این تعداد استعداد درخشان هنری درکشورما وجود داشته باشد و به نظرم از چنین برنامه‌هایی می‌توان حداقل 5 تلنت یا استعداد برتر را به جامعه معرفی کرد.

یکی از مشکلاتمان این است در بسیاری از مواقع، خواننده‌ای که به لحاظ تکنیک و سطح موسیقی فوق‌العاده هستند در سلیقه مردم قرار نمی‌گیرند و خواسته جامعه چیز دیگری است واین نگاه متضاد کمی آزاردهنده است

سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر که بنده هم حضور داشتم از آقای ریاحی دبیر این دوره از جشنواره خواهش کردم سرنوشت جوانان بعد از برنده شدن در جایزه باربد و دریافت این دیپلم افتخار بسیار مهم‌تر از دریافت این جایزه است نباید این جوانان به حال خود رها شوند! آیا می‌دانید برگزیدگان جشنواره موسیقی جوان چه سرنوشتی دارند؟ به‌نظر شما آیا سالی یک بار حضور و اجرا در جشنواره‌ای چون موسیقی فجر برای این جوانان کفایت می‌کند؟

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول