اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دفاتر منطقه ای  /  آسیای مرکزی و روسیه

مخالفان قانون اساسی جدید قرقیزستان به روایت کارشناس قرقیز

کارشناس سیاسی قرقیز گفت: مخالفان اصلی قانون اساسی جدید در سازمان‌های غیردولتی هستند که در ازای کمک‌های مالی غربی، فعالیت می‌کنند.

مخالفان قانون اساسی جدید قرقیزستان به روایت کارشناس قرقیز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، پس از برگزاری رفراندوم و همه پرسی در مورد قانون اساسی قرقیزستان که مورد حمایت 36 درصد مردم قرار گرفت، کارشناس سیاسی «مارس ساریوف» دیدگاه خود را بر اساس نتایج اراده مردم ابراز کرد.

وی گفت: ​​همه پرسی به طور معمول تصویب خواهد شد. اکثریت به اصلاحات قانون اساسی رأی می‌دهند. واضح است که این انتظار مردم است. مردم منتظر تغییر هستند. بر این اساس ، «سادیر جباراف» رئیس جمهور قرقیزستان دقیقاً لوکوموتیوران این تغییرات خواهد بود.

ناامیدی از جمهوری پارلمانی منجر به این واقعیت شد که مردم، جباراف را شخصی بینند که می‌تواند با تیم خود اوضاع کشور را اصلاح کند. از این رو نتایج همه پرسی حاصل می‌شود.

به طور متوسط ​​، 76٪ از آرا برای اصلاحات قانون اساسی به دست آمد. در برخی از مناطق جنوب - در مناطق جلال آباد و اوش ، اطلاعات اولیه بیش از 80٪ است. کمترین درصد به طور سنتی در بیشکک جمع آوری می‌شود. این قابل درک است زیرا بخش غیردولتی اقدامات زیادی در اینجا انجام می‌دهد.

ساریوف گفت: مخالفان اصلی قانون اساسی جدید در سازمان‌های غیردولتی هستند که در ازای کمک‌های مالی غربی فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این نتایج طبیعی است، به سختی کسی آنها را به چالش می‌کشد. اگر چه قبل از این همه پرسی، کمیسیون حقوق بشر و سفارت ایالات متحده این موضوع را صریحاً اعلام کرد و هشدار داد که این مسیر صحیح برای قرقیزستان نیست. من فکر می‌کنم نتیجه معکوس شد و مردم فهمیدند که ما راه درستی را طی می‌کنیم و همانطور که آنها می‌گویند ، هیچ جای بحثی نیست.

این کارشناس معتقد است انتخابات برای شورای محلی سوالات زیادی را ایجاد می‌کند. من می‌ترسم انتخابات، به فرصتی برای ساختارهای غربگرا باشد تا انتقادات خود را هم برای اصلاحیه قانون و هم برای انتخابات شورای شهر مخلوط کرده و مسئله را ایجاد کنند.

ساریف افزود: شاید باید انتخابات محلی لغو شود تا انتخابات عادلانه و شفاف‌تری برگزار شود. نتیجه انتخابات شوراهای محلی، مانند قطره آب است که در اقیانوس منعکس می‌شود و نشان می‌دهد که سیستم انتخابات چقدر پوسیده است.

وی افزود: اوضاع در انتخابات شوراهای شهر یک وضعیت کوچک و محدود است که می‌تواند زمینه را برای اصلاح انتخابات بزرگتر فراهم کند.

 این کارشناس خاطرنشان کرد: اکنون با اصلاح اوضاع در زمان کنونی می‌توانیم از مشکلات بزرگتر در انتخابات پارلمانی که ممکن است به آخرین حمله غرب علیه کشورمان تبدیل شود، جلوگیری کنیم.

انتهای پیام/ح

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول