بختیار حاجتی در گفتوگو با خبرنگار فارس در چادگان اظهار کرد: کشت پیاز نشایی علاوه بر صرفهجویی در بذر، کاهش مصرف آب و کوتاه کردن زمان کاشت تا برداشت را در پی دارد.
مدیر جهاد کشاورزی چادگان گفت: با توجه به خاک مرغوب منطقه، تغذیه کود مغذی و استفاده ازنظر کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان چادگان، متوسط تولید این محصول در هر هکتار ۱۰۰ تن است.
وی افزود: در سال زراعی گذشته ۲۰۰ هکتار از اراضی شهرستان چادگان به کشت پیاز اختصاص داشت که امسال پیشبینی میشود ۲۵۰ هکتار پیاز سفید و زرد در شهرستان کشت شود که عمده پیاز در بخش مرکزی چادگان کشت میشود و پس از برداشت علاوه بر مصرف داخلی به بازار استان اصفهان و استانهای مجاور عرضه میشود.
حاجتی خاطرنشان کرد: به دلیل افت سطح آبهای زیرزمینی و پدیده خشکسالی، کاشت گیاهان کم آب شامل محصولات گلخانهای با استفاده از آبیاری نوین به کشاورزان توصیه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی چادگان تصریح کرد: کشت پیاز در شهرستان هرساله رو به افزایش است به طوری که در بخش مرکزی شاهد افرایش کشت پیاز هستیم و این نشان از درآمدزایی خوب کشاورزان است.
وی افزود: امسال در سطح ۲۲۰ هکتار اراضی این شهرستان پیاز محلی به روش نشایی کشت شد که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش دارد.
انتهای پیام/۶۳۰۴۶/آ ۲۰/