مهدی مجتباییفرد در گفتوگو با خبرنگار فارس در کاشان با بیان این که با گرانی کلهپاچه و شیوع ویروس کرونا و کاهش قدرت خرید مردم، واحدهای صنفی طباخی در کاشان ۵۰ درصد کاهش فروش داشتهاند، اظهار کرد: این اتفاق باعث شده مشکلات زیادی برای طباخیها به وجود آید چراکه میزان فروش آنها نمیتواند هزینههای جاری مغازه، حقوق کارگر و سایر هزینههای آنها را تأمین کند.
رئیس صنف اتحادیه طباخی و رستوران و تالار پذیرایی کاشان در مورد تعداد کلهپاچهای که روزانه مصرف میشود، افزود: در حال حاضر هر روز بین ۲۰۰ تا ۲۵۰ دست کلهپاچه در کاشان مصرف میشود.
وی با تأکید بر اینکه نسبت به تورم در جامعه قیمت کلهپاچه تغییر زیادی نکرده است، خاطرنشان کرد: کلهپاچه ۲۵ درصد افزایش قیمت داشته است اما فروش کلهپاچه در کاشان به نحوی افت داشته که تعدادی از طباخیها در کاشان مثل سابق کار نمیکنند.
مجتباییفرد با اشاره به این که ۲۵ واحد صنفی فعال فروش کلهپاچه در کاشان داریم، خاطرنشان کرد: قیمت کلهپاچه بز و میش پختهشده ۱۶۰ هزار تومان و شیشک یکدست و درشت ۱۸۰ هزار تومان است، اما زمانی که کلهپاچه خورد میشود قیمت آن بالاتر میرود.
انتهای پیام/۶۳۱۲۳/ص۱۰/