اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خراسان شمالی

کارگاه کوچک خیاطی، نان آور چند خانواده/مسئولین در ایام کرونا حمایت کنند

در روزهایی که مشکلات اقتصادی گریبان تعداد زیادی از کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی را گرفته است، هستند کسانی که با عزم و اراده خود، چند نفر دیگر را مشغول به کارکرده تا نان‌آور خانواده باشند.

کارگاه کوچک خیاطی، نان آور چند خانواده/مسئولین در ایام کرونا حمایت کنند

به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد، کارآفرینی موفق، وجهی از حیات اجتماعی و اقتصادی است که در آن نفع عامه مردم با نفع کارآفرین به یک‌میزان محقق می‌شود. بانوان ایرانی که سال‌هاست پشتکار و استعداد خود را در عرصه‌های مختلف مانند تحصیل، علم و اجتماع ثابت کرده‌اند، اکنون از ظرفیت‌های بالقوه مهم جامعه ایرانی در امر کارآفرینی نیز به‌حساب می‌آیند و به‌طور روزافزونی در جوامع شهری و روستایی ایران پا به عرصه فعالیت گذاشته‌اند. درحالی‌که به خاطر تحریم و مشکلات اقتصادی، ایران با چالش‌هایی در این حوزه روبرو هستند. یکی از این کارآفرینان از استان خراسان شمالی خود و کسب‌وکار خود را برای ما معرفی می‌کند.

سکینه هجرتی مدیر یک گروه تولیدی لباس در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: مدرک تحصیلی بنده دیپلم است و پس از گذراندن دوره‌های خیاطی شروع به شخصی دوزی کردم که با استقبال اطرافیان روبه‌رو شد، ازآنجایی‌که با تولیدی‌ها همکاری می‌کردم این توان را در خود دیدم که تولیدی خود را در بجنورد راه‌اندازی کنم به همین خاطر برای کسب تجربه به تهران رفتم و مدتی با تولیدی‌های تهران کارکردم.

وی در ادامه گفت: برای شروع کارش با مشکلات و سختی‌هایی نیز روبرو بوده است مثلاً اعتماد نکردن تولیدی‌های تهران به او به خاطر تجربه کم و همچنین آموزش چرخ‌کارهای شهرستان زیرا برای تولید کار حرفه‌ای چرخ‌کار ماهر نیاز داشتند و پس از آموزش چرخ‌کار خانواده‌ها باکار کردن آن‌ها در بیرون مخالفت می‌کردند.

هجرتی افزود: بعد از گذشت چند سال کار کردن خانم‌ها در بیرون از منزل مرسوم‌تر شد و خودم هم توانستم چرخ در اختیار خانم‌ها قرار دهم تا در منزل کار کنند.

وی تصریح کرد: تا قبل از شروع کرونا 25 نفر چرخ‌کار به‌صورت حضوری و دورکاری فعالیت داشتند که متأسفانه به دلیل کرونا این تعداد به 10 نفر کاهش‌یافته است.

این کارآفرین بجنوردی از تسهیلاتی که به وی پیشنهادشده بود گلایه کرد و گفت: بانک‌ها تسهیلات را بیشتر برای خرید لوازم ارائه می‌دهند درحالی‌که من باوجود داشتن ۱۷ سال سابقه  کاری لوازمم تکمیل است من در این شرایط اقتصادی به نقدینگی احتیاج دارم تا بتوانم پارچه تهیه کنم چرخ‌کارهایمان را حمایت کنم و تولید داشته باشم.

گفتنی است، خانم هجرتی کارآفرین برتر استان در سال‌های ۸۷ و ۸۸ شناخته شدند و دو سال پیاپی در همکاری که با آموزش پرورش استان داشتند جزوه تولیدی‌های نمونه انتخاب‌شده بودند.

 

 

وی گفت: من به خانم‌های مثل خودم که دارای مدرک تحصیلی پایین هستند می‌گویم که می‌توانند هنر خود را هرچند کوچک گسترش دهند و در این زمینه موفق باشد و مهم‌تر از هر عاملی خانواده در موفقیت یک خانم نقش به سزایی دارد.

 

 

تولیدکننده بجنوردی ادامه داد: از مسئولین امر تقاضای همکاری بیشتری دارم به‌خصوص درزمینهٔ بیمه چرخ‌کارانی که در منزل کار می‌کنند و همچنین خواهش می‌کنم کار را از استان خارج نکند و به ما به‌عنوان یک تولیدکننده حرفه‌ای اعتماد کند.

 

انتهای پیام/ن/ی

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول