اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آمریکا، اروپا

پلیس آمریکا بعد از قتل جورج فلوید بیش از هزار نفر دیگر را کشته است

بر اساس یک گزارش جدید، نیروهای پلیس آمریکا ظرف یک سال بیش از هزار شهروند آمریکایی را به قتل رسانده‌اند.

پلیس آمریکا بعد از قتل جورج فلوید بیش از هزار نفر دیگر را کشته است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، طبق گزارشی که اخیراً منتشر شده است، پلیس آمریکا ظرف یک سال بیش از هزار نفر را به قتل رسانده است.

به نوشته روزنامه «مورنینگ استار»، گروه «ترسیم خشونت پلیس» گزارش کرده است ظرف یک سال پس از قتل «جورج فلوید» شهروند سیاه‌پوست آمریکایی (۲۵ می ۲۰۲۰) مأموران پلیس آمریکا ۱۰۶۸ نفر را به قتل رسانده‌اند.

این آمار نشان می‌دهد در آمریکا هر روز، سه نفر توسط نیروهای پلیس به قتل رسیده‌اند. بر همین اساس از آغاز سال جاری میلادی فقط در ۶ روز، قتلی توسط پلیس آمریکا انجام نگرفته است.

بر اساس این گزارش، با وجود اعتراضات گسترده در آمریکا پس از قتل جورج فلوید و چند شهروند سیاه‌پوست دیگر، تعداد افرادی که در این یک سال توسط پلیس آمریکا به قتل رسیده‌اند تغییر چندانی با سال‌های قبل نداشته است.

طبق این آمار، احتمال به قتل رسیدن شهروندان سیاه‌پوست توسط پلیس سه برابر بیشتر از افراد سفیدپوست است و همچنین احتمال غیرمسلح بودن آن‌ها حین به قتل رسیدن نیز بیشتر است.

بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۰ میلادی ۹۸.۳ درصد از موارد قتل شهروندان توسط پلیس آمریکا به تشکیل پرونده قضایی و طرح اتهام جنایی منجر نشده است و فقط ۰.۴ درصد از چنین پرونده‌هایی به محکومیت پلیس خاطی منتج شده است.

در حال حاضر تلاش برای اصلاح ساختار پلیس آمریکا درحالی به یکی از وعده‌های سیاست‌مداران این کشور تبدیل شده است که بودجه ۱۱۸ میلیارد دلاری پلیس آمریکا، این نیرو را به سومین نیروی نظامی بزرگ جهان تبدیل کرده است. ارتش آمریکا با بودجه ۷۶۱ میلیارد دلاری و ارتش چین با بودجه ۲۶۱ میلیارد دلاری در جایگاه نخست و دوم قرار دارند.

تحقیقات درباره خشونت پلیس که از سوی وکلای برجسته حقوق بشر از سراسر جهان انجام شده، نشان داده کشتار سیستماتیک و نقص عضو شهروندان سیاه‌پوست غیرمسلح به دست پلیس آمریکا به مثابه جنایت علیه بشریت است که باید تحت قوانین بین‌المللی مورد تحقیق و پیگرد قرار گیرد.

در این تحقیقات آمریکا به دلیل نقض تعهدات بین‌المللی حقوق بشری ، هم از نظر قوانین حاکم بر اجرای قانون و هم از نظر عملکرد ماموران اجرای قانون از جمله متوقف کردن خودروها و هدف قرار دادن شهروندان سیاه‌پوست و توقف و تفتیش مبتنی بر نژاد، ادامه الگوی نگران کننده ملی استفاده نامتناسب از نیروی مرگبار نه تنها با استفاده از سلاح گرم و با شوکر الکتریکی علیه سیاه‌پوستان، اجرای فرهنگ مصونیت از مجازات که در آن ماموران پلیس به ندرت گناهکار شناخته می‌شوند در حالی که اقدامات مرگبار آن‌ها به عنوان «چند مورد معدود» مورد بی‌توجهی قرار می‌گیرد، مسئول شناخته شد.

بعد از قتل فلوید، خانواده وی و سایر افراد سیاهپوستی که در سال‌های اخیر به دست پلیس آمریکا به قتل رسیده‌اند، از سازمان ملل خواستند تحقیقاتی رسمی را درباره تیراندازی‌های مرگبار پلیس آغاز کند.

بستگان قربانیانِ برخی از جنجالی‌ترین موارد این قتل‌ها در میان خانواده‌هایی دیده می‌شوند که خواستار مشارکت سازمان ملل شده‌اند. بستگان فلوید، خانواده «مایکل براون» ۱۸ ساله که قتلش در سال ۲۰۱۴ به دست یک مامور سفید پوست در فرگوسن میزوری به جنبش «جان سیاه‌پوستان با ارزش است» تحرک داد، اقوام «دانته رایت» که ماه گذشته در بروکلین سنتر مینه‌سوتا بر اثر تیراندازی پلیس کشته شد، در بین این افراد هستند.

گرچه تحت فشار دولت «دونالد ترامپ»، سازمان ملل از درگیر شدن با این مسئله اجتناب کرد، بعد از آن ائتلافی از سه نهاد حقوقی  برای انجام تحقیق مستقل در این خصوص وارد عمل شد. هیأتی از آفریقا، آسیا، اروپا، آمریکای لاتین و منطقه کارائیب گرد هم آمدند تا خشونت پلیس و نژادپرستی ساختاری در آمریکا را که زیربنای آن است، مورد بررسی قرار دهند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول