اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

تعلیم و تربیت  /  پنجره تربیت

پنجره تربیت: میدان تضارب آراء و هم افزائی صاحبنظران، برای تحول تعلیم و تربیت

پنجره تربیت یک درگاه برای انعکاس و به اشتراک گذاری دیدگاههای شبکه نویسندگان، صاحبنظران، فعالان، تحلیلگران، و خبرنگاران حوزه تعلیم و تربیت ایران (شنتیا) ، با دیدگاهها و رویکردهای مختلف است. از امروز شما هم نویسنده حوزه تعلیم و تربیت فارس باشید!

پنجره تربیت: میدان تضارب آراء و هم افزائی صاحبنظران، برای تحول تعلیم و تربیت

از امروز شما هم نویسنده حوزه تعلیم و تربیت فارس باشید!

*****

گروه تعلیم و تربیت خبرگزاری فارس، تلاش می کند فضائی را فراهم کند که دیدگاههای مختلف در حوزه تعلیم و تربیت، در آن مطرح شده و به نقد و نظر صاحبنظران گذاشته شود. لذا پنجره تربیت، به عنوان محلی برای این طرح دیدگاهها ایجاد شده است.

پنجره تربیت  یک درگاه برای انعکاس و به اشتراک گذاری دیدگاههای شبکه نویسندگان، صاحبنظران، فعالان، تحلیلگران، و خبرنگاران حوزه تعلیم و تربیت ایران (شنتیا)[1]، با دیدگاهها و رویکردهای مختلف است، و مطالب منعکس شده در آن، لزوما مورد تائید فارس نیست.

از شما صاحبنظران توانمند در این زمینه، دعوت می کنیم به جمع این شبکه پیوسته، و مطالب خود را مطابق قواعد این شبکه  برای پنجره ارسال کنید، یا در فعالیتهای آن مشارکت داشته باشید.

 

قواعد و شکل همکاری

  • معرفی اجمالی و قواعد عمومی ارسال خبر، متن و مقاله برای پنجره تربیت فارس را می توانید از اینجا  یا اینجا: http://fna.ir/1x1cw دانلود و مشاهده نمایید.
  • شما می توانید مطالب خود را برای انتشار به آدرس:  FarsPanjarehTarbiat@gmail.com ایمیل کنید.
  • همچنین می توانید رزومه خود را برای عضویت در شبکه شنتیا، و دریافت درگاه تعاملی مستقیم اعضای شنتیا (که ارسال، دنبال کردن فرایند انتشار و پشتیبان های فنی و آموزشی از نویسندگان از طریق آن انجام می شود) به همین آدرس ارسال کنید.

     

    با پنجره تربیت

    • پنجره تربیت را می توانید در صفحات گروه تعلیم و تربیت فارس، یا به صورت مستقیم در آدرس: https://www.farsnews.ir/education/training-window   مشاهده کنید.
    • پنجره تربیت را به دوستان و دغدغه مندان تعلیم و تربیت ایران، معرفی کنید.

     

     

    [1] شنتیا در برخی از متون (در اعلام) از القاب حضرت علی علیه السلام در زبور داوود، و به معنای فاتح پیروز، آمده است.

     

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول