عیسی قاضی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: بیش از ۵٠ درصد نشای انواع صیفی جات مورد نیاز شهرستان در گلخانه های سنتی منطقه توسط کشاورزان تولید میشود.
وی افزود: ٨٠ درصد نشای تولیدی گوجه فرنگی است و مابقی نشائ تولیدی به محصولاتی کدو، بادمجان، فلفل اختصاص دارد.
مدیر جهاد کشاورزی فنوج پیش بینی کرد: امسال ٣٠٠هکتار انواع صیفیجات در فنوج کشت شود.
قاضی تصریح کرد: در فنوج انتقال نشا به زمین اصلی از نیمه اول شهریور اغاز وبردشت محصول اواخر ابان انجام می پذیرد.
مدیر جهاد کشاورزی فنوج بیان کرد: امسال کشت صیفی جات در فنوج ١٠٠ هکتار نسبت به سال گذشته بیشتر خواهد بود.
انتهای پیام/3139