اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  چهارمحال و بختیاری

تزریق قطره‌چکانی اعتبار و پیشرفت لاک‌پشتی پروژه‌های گردشگری در چهارمحال و بختیاری

مسئول دفتر فنی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه مدیران استان در عمل اعتنایی به جذب سرمایه‌گذار ندارند، گفت: تزریق اعتبارات قطره چکانی به پروژه‌ها مانع از پیشرفت کار می‌شود.

تزریق قطره‌چکانی اعتبار و پیشرفت لاک‌پشتی پروژه‌های گردشگری در چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، چهارمحال و بختیاری برای تبدیل شدن به قطب گردشگری نیازمند زیرساخت‌های مناسب است اما با یک نگاه ساده می‌توان متوجه شد عزمی برای ساخت و آماده‌سازی این زیرساخت‌ها وجود ندارد.

بسیاری از پروژه‌های گردشگری استان معطل جذب سرمایه‌گذار و اعتبار است و برخی هم که با مشکلات اجتماعی دست و پنجه نرم می‌کنند.

سرمایه‌گذار برای ورود به استان مشوق می‌خواهد

علی مولوی مسئول دفتر فنی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری در این باره به خبرنگار فارس گفت: مدیران استانی و شهرستانی در عمل خیلی اعتنایی به جذب سرمایه‌گذار و بسته‌های تشویقی برای این افراد ندارند.

وی ادامه داد: برای مثال بعد از تصویب طرح در اداره‌کل سرمایه‌گذار 10 تا 12 سال درگیر واگذاری زمین و مصوبات مختلف است و این‌ها باعث دلسردی سرمایه‌گذاران برای ورود به استان می‌شود.

مولوی افزود: تزریق اعتبارات قطره چکانی به پروژه‌ها مانع از پیشرفت کار می‌شود برای مثال برای یک پروژه که 12 میلیارد تومان اعتبار تصویب شده سالی 50 تا 200 میلیون تومان اعتبار می‌گذارند و با این پول‌ها کار پیشرفت نمی‌کند.

وی اضافه کرد: سه سال گذشته برای پروژه کمپ گردشگری دره‌عشق نزدیک به 12 میلیارد تومان اعتیار تصویب شد اما در حال حاضر با 30 درصد پیشرفت فیزیکی بلاتکلیف مانده است.

مستهلک شدن زیرساخت‌های پروژه‌های نیمه‌تمام

مسئول دفتر فنی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری توضیح داد: برای ادامه ساخت موزه بزرگ شهرکرد که از پروژه‌های مهر ماندگار دوره دهم ریاست جمهوری است معطل اعتبار هستیم.

وی گفت: این پروژه با 60 درصد پیشرفت فیزیکی بلاتکلیف مانده است و همین گذر زمان باعث مستهلک شدن ساخت‌وسازهای گذشته هم شده است.

مولوی ادامه داد: پروژه مناطق نمونه گردشگری سامان، چغاخور، دیمه و بازفت نیازمند اعتبار هستند.

عدم همکاری مردم برخی پروژه‌ها را نیمه‌تمام گذاشته است

وی عنوان کرد: برخی از همین مناطق نمونه گردشگری با مشکلات اجتماعی روبه رو هستند که همین موضوع هم ناشی از تعهدات اجرا نشده برخی مدیران، مسئولان شهرستانی و سرمایه‌گذار است.

مسئول دفتر فنی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: برای مثال مردم مانع اجرای پروژه منطقه نمونه گردشگری سامان شده‌اند چرا که سرمایه‌گذار در وعده‌هایی به مردم داده است که حالا عملی نشده و ساکنان منطقه جلوی کار را گرفته‌اند.

وی ادامه داد: در مرمت قلعه‌های فرخشهر، سورک، دزک، شلمزار، سورشجان و شهرکرد مشکل اعتبار داریم و همچنین در برخی از این پروژه‌ها مشکلات اجتماعی داریم.

مولوی گفت: مرمت قلعه دزک به یک سرمایه‌گذار واگذار شد که ساکنان منطقه برایش مشکل ایجاد کردند و کار شروع نشده به پایان رسید.

وی افزود: تا به امروز مجموعه این مشکلات سبب شده است که گردشگری چهارمحال و بختیاری از رونق بیفتد و همچنین هیچ سرمایه‌گذاری تمایلی برای ورود به این استان نداشته باشد.

انتهای پیام/68024

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول