اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  یزد

زیرساخت‌های گردشگری یزد نیازمند تکمیل است/فعالان گردشگری در انتظار نگاه ویژه دولت

تکمیل زیرساخت های گردشگری در ایامی که این صنعت به دلیل کرونا کم رونق شده نقش مهمی در توسعه هرچه بیشتر گردشگری در پساکرونا دارد.

زیرساخت‌های گردشگری یزد نیازمند تکمیل است/فعالان گردشگری در انتظار نگاه ویژه دولت

به گزارش خبرنگار فارس در یزد، یزد شهری است که از دیرباز تاکنون به عنوان دومین شهر قدیمی و نخستین شهر خشت خام جهان شناخته می‌شد و بافت تاریخی ارزشمند آن زبانزد خاص و عام بوده و هست.

این شهر پس از ثبت جهانی بافت تاریخی خود در فهرست میراث جهانی یونسکو بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت و انتظار می‌رفت که با موجی از حضور گردشگران و پروژه‌های گردشگری روبرو شود.

با این وجود اما شهر یزد نتوانست به جایگاه واقعی خود در حوزه گردشگری دست پیدا کند و البته بخش عمده و اصلی این مشکل مربوط به شیوع ویروس کرونا است که تمامی برنامه‌های گردشگری را تحت‌الشعاع خود قرار داد.

امروز اما به نظر می‌رسد با توجه به توسعه واکسیناسیون و برنامه‌ریزی برای خلاصی از ویروس کرونا، به سمتی حرکت کنیم که زیرساخت‌های گردشگری در استان تکمیل و آمادگی لازم برای جذب گردشگران بیشتر فراهم شود.

یکی از مهمترین اقداماتی که باید در این زمینه انجام داد، حفاظت و حراست از بافت تاریخی است و در این زمینه، شناسنامه‌دار کردن بافت تاریخی یزد از پیشنیازهای مهم به حساب می‌آید.

موضوعی که محمدصالح جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی در ارتباط با آن در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس از یزد اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که صنعت گردشگری می‌تواند یک صنعت اقتصاد پایه برای کشور به حساب آید.

وی تصریح کرد: گردشگری با خود ارز آوری، ایجاد اشتغال را به دنبال دارد و خیلی از کشورهای دنیا 20 درصد از تولید ناخالص داخلی خود را به گردشگری اختصاص داده‌اند.

رئیس مجمع نمایندگان استان یزد خاطرنشان کرد: گردشگری در حال جان گرفتن در کشور ما بود که بحث کرونا به وجود آمد و متاسفانه همه چیز را تخته کرد و به این صنعت واقعاً ضربات جبران‌ناپذیری در سراسر دنیا وارد کرد و امیدواریم که این صنعت هرچه سریع‌تر و حداقل تا پایان سال رونق خوبی بگیرد.

جوکار با تاکید بر اینکه حفاظت از بافت تاریخی یزد نیازمند شناسنامه‌دار کردن آثار این بافت است گفت: هر گردشگری که وارد استان یزد می‌شود باید به خوبی نسبت به آشنایی و مراجعه به بافت بتواند اقدام کند.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مهمترین موضوعاتی که باید به آن توجه صورت گیرد، ضرورت حمایت از فعالان صنف گردشگری است که در ایام کرونا متضرر شده‌اند.

قطعا حمایت از این فعالان گردشگری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به همین دلیل دولت در صورتی که بخواهد پس از دوران کرونا صنعت گردشگری فعالی داشته باشد لازم است از این افراد حمایت لازم را انجام دهد.

علیرضا صمیعی یکی از فعالان صنف گردشگری استان یزد در این رابطه در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس از یزد با تاکید بر اینکه کرونا خسارت جبران‌ناپذیری به فعالان صنف گردشگری وارد کرده گفت: در طول یک سال و نیم گذشته کسب و کار ما تقریبا به صورت کامل خوابیده است.

وی تصریح کرد: با وجودی که هزینه‌های بسیاری برای حضور در این صنعت انجام دادیم ولی الان که کرونا گردشگری را تعطیل کرده به شدت با مشکل مواجه شدیم.

این فعال صنعت گردشگری یزد از مسئولان وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خواست نسبت به حمایت از فعالان گردشگری به ویژه متضرران از کرونا بیش از پیش برنامه داشته باشند.

بی‌شک گردشگری در ایران می‌تواند همانند بسیاری از کشورهای جهان به عامل اصلی در تقویت اقتصاد داخلی ایران داشته باشد؛ موضوعی که تحقق آن نیازمند برنامه‌ریزی قوی دولت برای تقویت زیرساخت‌های این عرصه و حمایت از فعالان آن است.

انتهای پیام/الف

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول