اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

خانواده

کارخانه بستنی‌سازی خودتان را راه بیندازید/ یک تفریح خلاقانه برای بچه‌ها

اگر تا الان برای سرگرم کردن بچه‌ها در خانه مجبور بودید تمام کیک‌های کتاب آشپزی را بپزید. بهتر است این بار این تفریح آشپزخانه‌ای را با بستنی‌های سالم خانگی امتحان کنید.

کارخانه بستنی‌سازی خودتان را راه بیندازید/ یک تفریح خلاقانه برای بچه‌ها

گروه زندگی: «بستنی» با اختلاف، یکی از محبوب‌ترین خوراکی جهان برای همه آدم‌ها به خصوص بچه‌هاست. آنها در هر شرایطی بستنی را به هر خوراکی دیگری ترجیح می‌دهند و دوست دارند انواع طعم‌هایش را امتحان کنند. بسیاری از بچه‌ها توی خیالاتشان در کارخانه شکلات‌سازی و بستنی‌سازی زندگی می‌کنند و طعم‌های محبوبشان را می‌سازند و امتحان می‌کنند.

حالا به این فکر کنید که ساختن یک بستنی خانگی چقدر می‌تواند برایشان هیجان‌انگیز باشد. خوراکی محبوبی که خودشان با دست‌های خودشان می‌سازند و شیرینی خلق خوشمزه‌ترین خوراکی جهان را با مواداولیه تازه و سالم و بدون نگهدارنده درک می‌کنند. پس بهتر است کارخانه بستنی‌سازی‌تان را بعد از خواندن این گزارش افتتاح کنید.

چه میوه‌ها و طعم‌هایی برای بستنی‌سازی مناسب هستند؟

باید بدانید که طعم بسیاری از بستنی‌هایی که در بازار موجود است فقط با اسانس است و لزوما همه میوه‌های تازه بستنی‌شان خوشمزه نمی‌شود. بهترین میوه‌ها میوه‌هایی هستند که بافت خوبی دارند و طعمشان کنار شیر و خامه هم خوب به نظر می‌رسد. به خصوص اگر بو و طعم آن‌ها به هرچیزی غالب باشد.

موز، انبه، توت فرنگی، پرتقال، لیمو ترش، آناناس، آلبالو، شاتوت،زردآلو بهترین میوه‌ها برای کارخانه بستنی‌سازی شما هستند.

اما طعم‌هایی مثل زعفران هم همیشه پای ثابت بستنی ایرانی بوده‌اند. شما می‌توانید از مغر پسته، بادام، فندوق، بادام زمینی هم برای بستنی‌های خود استفاده کنید و طعم‌های خودتان را بسازید. اما به نظر می‌رسد بو دادن برخی از آنها مثل بادام زمینی و بیرون آمدن کره داخل آنها در بهتر شدن طعم بستنی شما بسیار موثر است.

چه وسیله‌هایی برای کارخانه بستنی‌سازی نیاز است؟

گوشتکوب برقی، میکسر، مخلوط کن و هرچیزی که بتواند مواد شما را پوره و یکدست کند بهترین گزینه است. البته ممکن است برخی از آنها مثل گوشتکوب برقی برای استفاده بچه‌ها زود و خطرناک باشد پس باید یا بچه‌ها رضایت بدهند که زحمت پوره کردن را خودتان بکشید و یا اینکه وسیله دیگری انتخاب کنید.

مواد لازم را آماده کنید

قبل از آماده کردن مواد لازم بهتر از وسواس نشوید و دست بچه‌ها را در میزان و مقدار تنگ نکنید. اجازه دهید طعم‌های جدیدشان را بسازند. گاهی شکر کم بریزند، گاهی زیاد بریزند و خودشان متوجه بد و خوب باشند. اما مواد اولیه شما شامل موارد زیر است:

میوه دلخواه، خامه صبحانه غلیط (خامه صورتی)، شکر یا پودر قند، شیر، یخ خردشده

شما می‌توانید طعم‌‌دهنده‌های مورد نظرتان را هم اضافه کنید. به طور مثال اضافه کردن شکلات به میوه موز جذاب است. مقدار کمی وانیل کنار طعم میوه می‌تواند طعم بستنی را دلپذیر کند اما باز به سلیقه خودتان است.

شما می‌توانید از خامه قنادی نیز به جای خامه صبحانه استفاده کنید. اما ما دوست‌داشتیم مواد اولیه را به گونه‌ای بنویسیم که حدالامکان دردسترس‌تر و سالم‌تر باشد و یا همیشه در یخچال موجود باشد و برای تهیه به دردسر نیفتید.

ثعلب بریزیم یا نریزیم؟

آرد ثعلب که از ریشه یک نوع گیاه به دست می‌آید هم خاصیت‌های مفید و هم خاصیت‌های مضر دارد. اما اغلب کارشناسان تغذیه معتقدند بیش از مقدار بسیار ناچیز دو گرم در روز توصیه نمی‌شود و بیش از این بسیار مضر است. از جمله فواید ثعلب مفید بودن آن برای پوست و رشد مو به علت خاصیت چسبنده بودن و از مضرات آن می‌توان قاعده آوری که ممکن است باعث سقط‌جنین شود و همچنین از بین رفتن تارهای صوتی در اثر استفاده زیاد اشاره کرد.

ثعلب دقیقا همان ماده‌ای‌ست که باعث کشدار شدن بستنی و قوام بیشتر آن می‌شود. اما اگر دوست‌دارید سالم‌ترین بستنی جهان را بسازید که خیال‌تان از هر نظر کافی باشد می‌توانید این ماده را حذف کنید. چون بدون آن هم می‌توانید یک بستنی خوب بسازید.

دست به کار شوید

میوه دلخواهتان را ابتدا چندساعت در فریزر قرار بدهید و اجازه بدهید کاملا منجمد شود. اگر میوه را قبل از فریز کردن خرد کنید مرحله‌های بعدی برای خودتان آسان‌تر خواهد بود.

بعد از آن یک ظرف تهیه کنید و میوه منجمد شده را داخل آن بریزید. بعد به آن خامه صبحانه، شکر و هر طعم‌دهنده دیگری که دوست دارید مانند وانیل، گلاب اضافه کنید. برای رقیق‌تر شدن و یکدست‌شدن مایه کمی شیر اضافه کنید. در آخر هم مقدار خیلی‌خیلی کمی یخ بریزید و همه مواد را باهم مخلوط کنید.

اگر قصد اضافه کردن ثعلب دارید بهتر است ابتدا مقداری شیر را روی حرارت قرار دهید و ثعلب‌ها را در آن آب کنید و بعد مایع اضافه کنید.

وقتی همه مواد مخلوط شدند و مایه یکدستی به وجود آمد. آن را در یک ظرف در پهن و در بسته بریزید و چندساعت در فریزر قرار دهید.

بعد از چندساعت حضور در فریزر بستنی شما آمده‌است و حالا بهتر است بچه‌ها را صدا کنید و با قاشق مخصوص برایشان اسکوپ بستنی درست کنید و در ظرف یا قیف ویفری بریزید.

 

 

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول