اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  قم

شناسایی بیش از دو هزار استعداد برتر در حوزه‌های علمیه

رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه از شناسایی بیش از دو هزار و ۳۰۰ استعداد برتر حوزه‌های علمیه در هشت دوره شناسایی خبر داد.

شناسایی بیش از دو هزار استعداد برتر در حوزه‌های علمیه

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی عماد در نشست خبری امروز خود با تسلیت ارتحال علامه ذوفنون مرحوم آیت‌الله حسن‌زاده آملی بیان کرد: آن شخصیت برجسته یکی از یگانه‌های دهر و دُردانه‌های این دوران بود.

وی همچنین با اشاره به این که مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه در راستای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری در سال های گذشته شکل گرفته است اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب سال‌هاست که بر موضوع توسعه علم و تولید فناوری‌های نرم، هویت‌ساز و راهبردی تأکید داشته و دارند.

عضو شورای علمی نخبگان کشور ادامه داد: معظم‌له بر این باورند که آینده کشور باید توسط نخبگان حوزوی و دانشگاهی راهبری و تمشیت شود و از این رو، مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه تلاش می کند تا سیاستگذاری‌ها و برنامه‌های خود را در سه محور شناسایی استعدادهای برتر، زمینه سازی برای رشد آنان و همچنین بسترسازی برای بهره گیری از ظرفیت آنان در مسیر پاسخگویی به نیازهای جهان معاصر دنبال کند.

وی در عین حال افزود: البته باید توجه داشت که اجرای این سیاست‌ها از طریق ادارات کل و دفاتر این مرکز در نهادهای مختلف حوزوی پیگیری شده و می شود.

رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه سپس به تشریح برخی اقدامات این مرکز توجه داد و گفت: شناسایی دو هزار و ۳۱۸ استعداد برتر حوزوی در عرصه های مختلفی مانند آموزش، پژوهش، تبلیغ و همچنین عرصه تهذیبی تربیتی در هشت دوره مختلف و تلاش برای حمایت از آن ها، بخشی از فعالیت‌های این مرکز بوده است.

حجت الاسلام عماد اضافه کرد: از این تعداد، یک هزار و ۵۸۳ استعداد در حوزه‌های علمیه برادران و مراکز مدیریت حوزه‌های علمیه در برخی استان ها، ۵۱۷ استعداد در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و همچنین ۲۱۸ مورد نیز در جامعه‌الزهراء (س) شناسایی شده اند.

وی در تشریح بیشتر حمایت‌های انجام شده از این استعدادها خاطر نشان کرد: حمایت‌های معیشتی از طریق مرکز خدمات حوزه‌های علمیه و همچنین حمایت‌های علمی و فرهنگی از طریق بنیاد ملی نخبگان، بخشی از حمایت‌های انجام شده است، ضمن آن که حمایت دیگر از این استعدادها در عرصه ایجاد ارتباط این افراد با یکدیگر و با جامعه نخبگانی و استعدادهای برتر کشور از طریق طرح‌های مطالعاتی مختلف مانند طرح مطالعاتی شهید احمدی روشن بوده است.

رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزه‌های علمیه در ادامه شناسایی استعدادهای برتر حوزوی در عرصه های مدیریتی و همچنین فرهنگی تبلیغی را به عنوان برنامه‌های ویژه این مرکز در سال جاری معرفی و اذعان کرد: تاکنون بیشتر استعدادهای برتر آموزشی شناسایی شده  حوزوی در عرصه تحصیلی بوده است، در حالی که به دنبال آن هستیم تا شناسایی استعدادهای برتر آموزشی در عرصه تدریسی نیز در دستور کار قرار گیرد.

وی خدمت دیگر در حمایت از استعدادهای برتر حوزوی را در عرصه تسهیلات نظام وظیفه طلاب دانست و گفت: این افراد بر اساس همیاری مشترک این مرکز با ستاد کل نیروهای مسلح و در ازای یک فعالیت خاص تعریف شده از این تسهیلات بهره‌مند می شوند.

عضو شورای علمی نخبگان کشور در بخش دیگری از سخنان خود و در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره علت تأخیر در تدوین سند راهبردی نخبگانی حوزه‌های علمیه تصریح کرد: سند راهبردی نخبگانی کشور در دست بازنگری است و از این رو و با توجه به ضرورت کسب تجربه‌های بیشتر در تنظیم این گونه اسناد، تدوین سند راهبردی نخبگانی حوزه‌های علمیه همچنان در دست تهیه بوده و هنوز به سرانجام نهایی نرسیده، ضمن آن که برخی محدودیت‌های مالی نیز در این زمینه وجود داشته است.

انتهای پیام/78027

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول