اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

فرهنگ  /  کتاب و ادبیات

غایبان بزرگ نمایشگاه کتاب فرانکفورت/ حتی ناشران آلمان هم نیستند!

هفتاد و سومین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت ۲۸ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰ در حالی برگزار می‌شود که ناشران بزرگ دنیا و حتی ناشران کشور میزبان ترجیح داده‌اند به شکل مجازی در این آوردگاه حاضر شوند.

غایبان بزرگ نمایشگاه کتاب فرانکفورت/ حتی ناشران آلمان هم نیستند!

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، هفتاد و سومین دوره نمایشگاه کتاب فرانکفورت ۲۸ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۰ برابر با ۲۰ تا ۲۴ اکتبر ۲۰۲۱ در دو بخش حضوری و مجازی با رعایت الزامات بهداشتی و تدابیر ویژه برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش بخشی از نمایشگاه با حضور ناشران و موسسات به شکل حضوری و فیزیکی و بخشی هم مجازی اجرا می‌شود. البته در آوردگاه امسال که پس از شیوع کرونا برگزار می‌شود، بسیاری از ناشران مطرح دنیا ترجیح داده‌اند به شکل غیر حضوری حاضر شوند و یا کلا از حضور انصراف داده‌اند و به شکلی هفتاد و سومین دوره محدود خواهد بود.

اما در این گزارش سعی شده ناشران بزرگی که از نمایشگاه غایب هستند و یا ناشرانی که محدود و مجازی شرکت می‌کنند معرفی شوند. هرچند از کشور ایران هم ناشری حضور ندارد و فقط چند آژانس ادبی شرکت می‌کنند.

اما از ایران طبق شنیده‌ها و با احتمال ارائه ویزا از سوی کشور میزبان، آژانس ادبی دایره مینا، آژانس ادبی تماس و مجمع ناشران دفاع مقدس فقط حضور دارند و ناشرانی چون خانه هنرمندان، براق و نیماژ بعید است به آلمان بروند. از این رو بهتر بود ایران نیز با برنامه بهتر به شکل مجازی و نه غرفه ۴۰ متری فیزیکی شرکت می‌کرد تا هزینه اجرای غرفه تحمیل شود.

اما ناشرانی که سال‌های قبل غرفه‌ای بزرگ و فعال داشته‌اند، ولی امسال در حد محدود و با رعایت کامل پروتکل‌ها حضوری شرکت دارند عبارتند از: تیلور اند فرانسیس (انگلیس)، پنگوئن (انگلیس)، تیمز اند هادسون (انگلیس)، انتشارات جان وایلی (انگلیس).

اما در ادامه به نام ناشرانی اشاره می‌شود که  به صورت دیجیتال و نه حضوری با اندک کارکنان شرکت کردند، که عبارتند از: انتشارات اکسفورد (انگلیس)، انتشارات دیگ رویتر (آلمان)، انتشارات هارپر کالینز (انگلیس).

در این بخش از گزارش به نام ناشران بزرگی اشاره می‌شود که اصلا در این دوره از نمایشگاه کتاب فرانکفورت شرکت نکرده‌اند. در این بخش به دلیل زیاد و گسترده بودن اسامی به بخشی از آنها اشاره می‌شود، ناشرانی چون: دانشگاه کمبریج، بریل (هلند)، دانشگاه‌های آمریکا مانند: یل، شیکاگوپرس، ام ای تی، هاروارد، دانشگاه ادینبرگ (انگلیس)، انتشارات هودر (انگلیس)، ادوارد الگار (انگلیس)، مک میلان (انگلیس)، بلومزبری (انگلیس) و ....

نکته جالب و قابل تامل اینجاست که بسیاری از ناشران کشور آلمان میزبان این نمایشگاه هم به شکل حضوری در این آوردگاه نیستند که این ناشی از نبود بازدیدکننده است.

فرانسه و آلمان اعلام کرده‌اند تنها دریافت کنندگان واکسن «آسترازنکا» توانایی حضور در نمایشگاه‌ها را خواهند داشت.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول