اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

اقتصادی  /  صنعت ، تجارت ، بازرگانی

خلاء نقشه راهبردی در صنعت فولاد کشور

رئیس اندیشکده سیاستگذاری و مطالعات صنعت و معدن گفت: در صنعت فولاد با خلاء نقشه راهبردی و کاربردی مواجه هستیم.

خلاء نقشه راهبردی در صنعت فولاد کشور

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، احسان نمازی‌زاده امروز در نشست خبری چشم‌انداز فولاد ایران، فرصت‌ها و چالش‌ها گفت: در باب تحلیل‌ها و فرصت‌های صنعت فولاد در این سال‌ها بسیار صحبت شده  است و مسائل مختلفی از کمبود مواد اولیه، انرژی و آب و موضوعات مرتبط با آلایندگی و بحث‌های زیست محیطی و قیمت‌گذاری بیان شده است و همه این‌ها چالش‌ها جدی است، اما چند نکته خارج از این مسائل نیز قابل بیان است و نکته اول خلاء نقشه راهبردی صنعت فولاد است که در این زمینه یک نقشه کاربردی که نقش بازیگران اصلی فولاد در آن مشخص شود وجود ندارد تا براساس آن ماموریت‌ها داده شود.  

رئیس اندیشکده سیاست‌گذاری و مطالعات صنعت و معدن در مورد شرکت‌های خصولتی اظهار داشت: دولت هنوز مدیریت این شرکت‌ها را برعهده دارد، لذا در مورد این شرکت‌ها نقشی که به بخش خصوصی داده می‌شود را نمی‌توان به این شرکت‌ها داد، لذا شناخت این ساختارها بسیار مهم است تا براساس شناخت به آن‌ها نقش و ماموریت داده شود و اگر این اتفاقات صورت گیرد، آن‌گاه نمی‌گویم که مثلا فولادی‌ها به دنبال معدن می‌روند و یا معدنی‌ها به دنبال فولاد می‌روند.

نمازی زاده با تاکید بر تعاملات فرا سازمانی اظهار داشت: نقشه راهبردی کاربردی باید عملیاتی باشد و همه فعالان حوزه باید درگیر آن باشند، همچنین مساله آمایش سرزمین بسیار مهم است، در حالی که نقشه آمایش سرزمین سندی صوری است که در حوزه اجرا عملیاتی نشده است و بعضا شاهد هستیم که واحدهای فولادی و صنعتی در جاهای مختلف به بهره‌وری نرسیده است. 

رئیس اندیشکده سیاست‌گذاری و مطالعات صنعت و معدن با تاکید بر موضوع جانشین پروری اظهار داشت: بعضا مدیریت شرکت‌های فولادی ناکارآمد بوده و خارج از عرف است، لذا نگاه به جانشین پروری در این بخش لازم است تا برای این بخش افرادی تربیت شوند که مدیرانی دانا و حرفه‌ای باشند. 

نمازی زاده گفت: مدیران حوزه فولاد باید دیپلماسی فولاد و تعاملات با دستگاه‌های مختلف را بدانند و این مساله نیازمند آموزش است. 

وی با اشاره به حوزه دیپلماسی فولاد افزود:  ایران به عضویت پیمان شانگهای درآمده است و در این پیمان چهار تولید کننده برتر وجود دارد و لذا این مساله  یک ظرفیت است و بسیاری از کشورهای عضو حجم زیادی از معادن را دارند و ما باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنیم. 

انتهای پیام/ب

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول