اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

بین الملل  /  آفریقا

هشدار درباره پیآمدهای عادی‌سازی روابط نظامی رژیم صهیونیستی با مغرب

همزمان با سفر وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به مغرب و امضای یادداشت تفاهم نظامی دو طرف، برخی گروه‌های مغربی درباره پیآمدهای عادی‌سازی روابط نظامی دو طرف هشدار دادند.

هشدار درباره پیآمدهای عادی‌سازی روابط نظامی رژیم صهیونیستی با مغرب

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امروز برای نخستین بار به رباط پایتخت مغرب سفر کرد و سخنگوی وزارت جنگ این رژیم نیز از امضای یادداشت تفاهم نظامی بین دو طرف خبر داد.

در همین ارتباط «عبدالصمد فتحی» هماهنگ‌کننده گروه موسوم به «الهیئة المغربیة لنصرة قضایا الأمة» (هیأت مغربی برای یاری مسائل امت) درباره خطرات عادی‌سازی روابط نظامی با رژیم صهیونیستی هشدار داد و گفت که این رژیم به دنبال تبدیل مغرب به ابزاری برای تسویه حساب‌های شخصی خود است.

فتحی در حساب فیس‌بوک خود درباره سفر گانتز به مغرب نوشت: «عادی‌سازی روابط نظامی با رژیم صهیونیستی صرف نظر از آثار و پیآمدهای آن بر مسئله فلسطین و امنیت ملی و زوال اخلاقی و ارزش‌ها، دو خطر برای مغرب و منطقه دربر دارد».

طبق گزارش شبکه المیادین، فتحی گفت که خطر نخست مرتبط با امنیت مغرب و ثبات آن است بدین معنا که عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگری که دارای سابقه خیانت، طمع‌ورزی و توسعه‌طلبی است، حماقت محض و خیانت بزرگ به دین و کشور است.

وی افزود که خطر دوم نیز مربوط به امنیت منطقه و ثبات آن است چرا که این رژیم اشغالگر از فتنه‌انگیزی و ایجاد جنگ بین کشورهای منطقه با هدف دستیابی به اهداف خود دریغ نخواهد کرد.

فتحی همچنین تأکید کرد که رژیم صهیونیستی سعی دارد مغرب را به ابزاری برای تسویه حساب‌های شخصی خود تبدیل کرده و امنیت و ثبات مغرب را بر هم بزند یا اینکه این کشور را به مکانی برای فتنه‌انگیزی و فساد در کشورهای آفریقایی و تقویت نفوذ خود در این کشور تبدیل کند.

«بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی امرز چهارشنبه به رباط پایتخت مغرب سفر کرده است و این نخستین سفر وزیر جنگ این رژیم به مغرب است و در دیدار با مقامات مغربی، دو طرف یادداشت تفاهم نظامی امضا کردند.(جزئیات بیشتر)

پیشتر نیز «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به مغرب سفر کرده بود.

مغرب و رژیم صهیونیستی از سال ۱۹۹۳ به دنبال امضای توافقنامه اسلو بین این رژیم و سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف)، روابط دیپلماتیک برقرار کرده بودند اما پس از آغاز انتفاضه دوم فلسطین معروف به انتفاضه الأقصی در سال ۲۰۰۰، مغرب روابطش با تل‌آویو را قطع کرد.

سال گذشته پس از عادی‌سازی روابط امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، مغرب نیز به احیای روابط با تل‌آویو روی آورد.

انتهای پیام/م

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول