استاندار سمنان: شهرداری‌ها حق نیم درصد کتابخانه‌ها را منظم پرداخت کنند

استاندار سمنان گفت: شهرداری‌های این استان مکلف هستند تا حق نیم درصد کتابخانه‌های عمومی را به‌صورت منظم و مستمر پرداخت کنند.‌
به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سمنان ظهر امروز در دیدار با طاهریان، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان که در دفتر استاندار سمنان انجام شد، با قدردانی از تلاش‌های فرهنگی انجام‌شده در راستای افزایش دانش و آگاهی عمومی گفت: یکی از پیش‌نیازهای فرهنگی به‌منظور تحقق شعار سال، افزایش اطلاعات و دانش عمومی در حوزه اقتصاد است. وی با اشاره به اینکه نهاد کتابخانه‌های عمومی باید تلاش کند تا دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه، به‌ویژه در روستاها تسهیل شود، اظهار کرد: از اداره کل کتابخانه‌های استان سمنان انتظار می‌رود نسبت به برگزاری ماهانه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان اهتمام ورزیده و عقب‌ماندگی‌های فعلی در این خصوص را تا پایان سال جبران کند. استاندار سمنان با اشاره به اهمیت اجرای تعهدات دستگاه‌های اجرایی به نهاد کتابخانه‌های عمومی عنوان کرد: شهرداری‌های استان مکلف هستند تا حق نیم درصد کتابخانه‌های عمومی را به‌صورت منظم و مستمر پرداخت کنند.‌ هاشمی از اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان خواست تا گزارشی از روند برگزاری جلسات انجمن کتابخانه‌ها در شهرستان‌های استان تهیه و ارائه کند.‌ وی اضافه کرد: برای توسعه همه‌جانبه استان سمنان نیازمند افزایش دانش و آگاهی عمومی بوده و در این راستا کتابخانه‌های عمومی می‌توانند نقش مؤثری را ایفا کند.
‌ استاندار سمنان همچنین یکی از علل ضعف در حوزه صنعت و اقتصاد را آشنا نبودن برخی صنعتگران و تولیدکنندگان با علم مدیریت واحدها دانست و تأکید کرد: در این راستا می‌توان با ارائه منابع و کتب تخصصی و آموزش‌های لازم، این نقیصه را جبران کرد‌ هاشمی به اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان مأموریت داد تا نسبت به راه‌اندازی کتابخانه سیار در ادارات پرمخاطب اقدام کند.‌ استاندار سمنان خاطرنشان کرد: لازم است تا به‌منظور هماهنگی و انسجام‌بخشی به فعالیت‌های حوزه فرهنگی این استان، نشست مشترک دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط فرهنگی برگزار و راهکارهای اجرایی ارائه شود.‌ انتهای پیام/۲۵۶۸/س/.
کتابخانه حکمت همدان ۹۸
13:39 - 20 آذر 1400

1 بازنشر
5 بازدید



1 پاسخ