اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

ورزشی  /  کشتی و وزنه برداری

کشتی آزاد قهرمانی آسیا| عموزاد با شکست مدال‌آور المپیک طلا گرفت

آزادکار کشورمان در رقابت‌های قهرمانی آسیا به مدال طلا دست یافت.

کشتی آزاد قهرمانی آسیا| عموزاد با شکست مدال‌آور المپیک طلا گرفت

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در ادامه نخستین روز از مسابقات کشتی آزاد قهرمانی آسیا، رحمان عموزاد موفق به کسب مدال طلا شد. 

در وزن 65 کیلوگرم رحمان عموزاد در دور نخست با نتیجه 11 بر صفر مقابل عنایت اله از پاکستان به پیروزی رسید. وی در دور دوم با نتیجه 9 بر صفر کایکی یاماگوچی قهرمان جوانان جهان از ژاپن را مغلوب کرد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت.

وی در این مرحله تسوگبادراخ تسیویسورن از مغلوستان را با نتیجه 6 بر صفر از پیش رو برداشت و راهی دیدار فینال شد. عموزاد در دیدار پایانی به مصاف باجرانگ پونیا دارنده مدال برنز المپیک و نقره و برنز جهان از هند رفت و 3 بر یک پیروز شد تا نخستین طلای کاروان را به نام خود ثبت کند.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        همراه اول