به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، سید محمود حسینیپور استاندار مازندران طی ۴۸ ساعت اخیر جهت تنظیم بازار و افزایش توزیع مرغ بازدیدهای مستمری را از واحدهای تولیدی و سردخانه های مرغ منجمد استان بهعمل آورده است و در حال حاضر کمبودی در توزیع مرغ گرم و منجمد وجود ندارد.
استاندار مازندران در ادامه این روند؛ در بازدید از گروه تولیدی صنایع غذایی ساوانا با عنوان این که نظم و انضباط مجموعههای تولیدی دانش بنیان نظیر این مجموعه درخور توجه است و باید به دیگر واحدهای تولیدی تسری یابد، خاطرنشان کرد: تکنولوژیهای نوین در این مجموعه کشتارگاهی استفاده شده است و همین که در شرایط سخت تحریم، این واحد اقتصادی توانست به تولید کشور کمک کند، جای قدردانی دارد.
نماینده عالی دولت در استان مازندران افزود: توسعه همه جانبه و تکثیر این واحد عظیم در تولید سایر محصولات طیور و هدفگذاری برای ورود به بازار منطقه و کشورهای اروپایی که در ۱۰ سال آینده جهان با مشکل امنیت غذایی مواجه میشوند، بهعنوان راهبرد اصلی این مجموعه می تواند نقش موثری را ایفا کند و نیازمندی های کشور ما را نیز برطرف کند.
حسینیپور اظهار کرد: در مازندران، برنامههای توسعه محور زیادی بویژه در بخش گردشگری داریم که این نوع مجموعه ها در وهله نخست میتوانند نیازهای استان که در این زمینه بالاست را تامین کند.
وی گفت: مازندران، استان گردشگر پذیری است و مجموعه اقامتگاه های گردشگری با توجه به نیاز گردشگران خارجی باید از محصولات تولیدی این نوع واحدها بهره مند شوند و در سبد غذایی مراکز گردشگری استان و شهروندان مازندرانی مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی یادآور شد: تحرک در سایر واحدهای تولیدی در این حوزه و توسعه رقابت پذیری در این عرصه از مسائل مهمی است که مجموعه های بزرگ تولیدی باید در این خصوص اهتمام کنند.
استاندار مازندران تصریح کرد: مشکلات این واحد بزرگ تولیدی در حوزه آب و محیط زیست بهصورت جدی پیگیری میشود و باید به نقطهای برسیم که در این مجموعه ۵ هزارنفر مشغول بهکار شوند.
این مسوول با اشاره به این که گروه تولیدی ساوانا با تلاش و جدیت و انگیزه توانست اراده یک مازندرانی را در عرصه رقابت صنعت غذایی هم در عرصه داخلی و هم خارجی به منئصه ظهور برساند، گفت: توسعه واحد های تولیدی اینگونه در راستای تامین سلامت و امنیت غذایی در دستور کار این مجموعه قرار گیرد.
انتهای پیام/۸۶۰۳۴/ع/م