اجرای طرح «هر روستا یک مهارت» در ۱۱۸ روستای گلستان/ مراکز فنی و حرفه‌ای گلستان از تجهیزات به روز محروم هستند

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان گفت: تفاهم‌نامه‌ای با اداره کل روستایی و عشایری گلستان منعقد شده و قرار است امسال در ۱۱۸ روستا گلستان طرح هر روستا یک مهارت اجرا شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حمزه کرایلو امروز در جمع مدیران ادارات گرگان اظهار کرد: متاسفانه در حوزه آموزش مهارتی جزو کشورهای سطح پایین بوده و تجهیزات مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای مربوط به دهه‌های گذشته است و آموزش با این تجهیزات در بسیاری از استان‌های کشور منسوخ شده است. وی تصریح کرد: بیش از ۱۸ مرکز و ۱۱۸ کارگاه آموزشی دولتی مربوط به اداره آموزش فنی و حرفه‌ای در استان فعال بوده که از تجهیزات به روز و مواد مصرفی مورد نیاز محروم هستند. سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تجهیزات و مواد مصرفی کارگاه‌ها و مراکز ما ارزشی بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان داشته اما به دلیل منسوخ بودن ان قابل استفاده در آموزش‌های‌ مهارتی نیست. کرایلو گفت: از نمایندگان استان، استاندار و دیگر مسئولان مرتبط استانی و کشوری تقاضا داریم اعتباراتی در این خصوص برای مهارتی شدن آموزش‌ها تخصیص دهند. وی با بیان اینکه رهآورد سفر رئیس جمهور به گلستان در حوزه آموزش فنی و حرفه‌ای مبلغ ۴۹ میلیارد تومان برای پروژه‌های مختلف گلستان بود، بیان کرد: در سفر ریاست جمهور به استان گلستان مبلغ ۴۹ میلیارد تومان به پروژه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان مصوب شد و تکمیل این پروژه‌ها آغاز شده است.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای گلستان ابراز کرد: از مبلغ ۴۹ میلیارد تومان مصوبه سفر رئیس جمهور، مبلغ ۳۰ میلیارد تومان برای پروژه روستای «نی‌تپه»، مبلغ ۹ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران گنبدکاووس و مبلغ ۱۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات مورد نیاز تخصیص یافته است وی خاطرنشان کرد: استان گلستان در دی ماه امسال میزبان مسابقات کشوری ملی مهارت بوده و امید داریم این مسابقات آثار و برکات خوبی برای گلستان داشته باشد. انتهای پیام/۲۳۰۷.
مهارت
12:52 - 22 خرداد 1401

1 بازنشر
18 بازدید



1 پاسخ