اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

فعالیت 1300 شرکت تولیدی تجهیزات پزشکی

رئیس کمیته تجهیزات پزشکی دانش‌بنیان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با بیان اینکه ۱۳۰۰ شرکت تولیدی تجهیزات پزشکی داریم، گفت: این عدد نسبت به دو سال پیش دو برابر شده است.

فعالیت 1300 شرکت تولیدی تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس، احمد مسلمی، رئیس کمیته تجهیزات پزشکی دانش‌بنیان معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در نشستی خبری با بیان اینکه ۱۳۰۰ شرکت تولیدی تجهیزات پزشکی داریم، گفت: این عدد نسبت به دو سال پیش دو برابر شده است که نشان می‌دهد تجهیزات پزشکی به دلیل "های‌تک" بودن، ارزش افزوده زیادی برای سرمایه‌گذاری ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه حدود ۳۰ هزار نفر کارشناس و متخصص تجهیزات پزشکی داریم که در بخش‌های خصوصی، بیمارستان‌ها و شرکت‌ها فعال هستند و بنابراین ظرفیت خوبی برای توسعه تولید تجهیزات پزشکی داریم، افزود: برآورد می‌شود که کشورمان می‌تواند طی ۴ تا ۵ سال ۲ میلیارد دلار تجهیزات پزشکی را تولید کند، الان این میزان تولید تجهیزات در حال حاضر ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون دلار است‌.

وی با اشاره به برگزاری همایش تولید تجهیزات پزشکی دانش‌بنیان بیان کرد: این همایش چهار محور دارد که محور اول، تسهیل صدور مجوزها برای شرکت‌های دانش‌بنیان است، مهمترین مسئله‌ای که مورد درخواست تولیدکننده‌ها و نخبه‌هاست، تسهیل صدور مجوزها برای شرکت‌های تولید تجهیزات است. محور بعدی آموزش و تجاری‌سازی و مسئله دیگر نبودن آزمایشگاه‌های کنترل کیفی برای تجهیزات های‌تک است‌ که یکی از خروجی‌های همایش، معرفی آزمایشگاه‌های کنترل کیفی در حوزه های‌تک، به شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی دانش بنیان است و محور چهارم، حمایت مالی از شرکت‌های دانش‌بنیان است.

مسلمی افزود: یکی از مشکلات اصلی این است که در حوزه دانش‌بنیان عموماً شرکت‌های بزرگ کشور وارد شده‌اند و نخبگان دانشگاهی ما نتوانسته‌اند با ارائه طرح‌ها و محصولات خود، از مزیت‌های مربوط به تولید محصولات دانش‌بنیان استفاده کنند که بخشی از آن به قوانین و آیین‌نامه‌های اجرایی بازمی‌گردد، البته برای حمایت از طرح‌هایی که این نخبگان ارائه می‌کنند در معاونت تحقیقات کمک‌های بلاعوض صورت می‌گیرد اما باید در زمینه تجاری‌سازی این محصولات کمک شود.

به گفته وی، برای اولین بار در ایران یک بانک اطلاعاتی کامل دارای سه بخش تشکیل می‌شود که شامل ظرفیت‌های کشور در بخش فنی، سازندگان قطعات تولید تجهیزات پزشکی و مواد اولیه موردنیاز و نخبگان و افرادی است که در حوزه دانش‌بنیان فعالند، این بانک اطلاعاتی در قرارگاه دانش‌بنیان تجهیزات پزشکی رونمایی می‌شود.

انتهای پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول