بررسی مجوزهای معادن شن و ماسه در خلخال/ فعالیت واحدها تا اطلاع ثانوی ممنوع شد
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خلخال با حضور در منطقه گردشگری الماس در روستای مجره، از توقف کامل فعالیت تمامی واحدهای مستقر شن و ماسه در مسیر جاده خلخال به اسالم خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، یک هفتهای از فعالیت غیرمجاز واحد شن و ماسه در جاده خلخال به اسالم نگذشته است که اعتراضات اهالی روستای مجره، پای شورای تامین و مقام دادستانی را به منطقه باز کرد. بهدنبال مطالبه مردمی و ورود بههنگام دادستان عمومی و انقلاب خلخال به این پرونده، مشخص شد که مجوزهای صادره بدون اطلاع ارگانهای ذیربط در خلخال، شورای تامین و کسب رضایت مردم بوده است. درست در قلب گردشگری منطقه الماس، اداره صنعت معدن و تجارت استان بدون در نظر گرفتن مصلحت مردم شهرستان خلخال و نظر شورای تامین و مسوولان شهرستان، اقدام به صدور مجوز برای فعالیت شن و ماسه کرده است. مردم با تجمع در محدوده جاده خلخال به اسالم خواستار جمعآوری این واحدها در منطقه شدند؛ اهالی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در منطقه گردشگری الماس و مجره خلخال، این منطقه را دروازهای برای ورود گردشگران به خلخال دانستند. یکی از اهالی گفت: احداث واحدهای تولید شن و ماسه موجب خسارت دیدن باغات، مزارع و کشت و کار اهالی شده است. توقف کامل فعالیت تمامی واحدهای شن و ماسه در مسیر جاده خلخال به اسالم آرش جعفری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خلخال با حضور در منطقه گردشگری الماس در روستای مجره، از توقف کامل فعالیت تمامی واحدهای مستقر شن و ماسه در مسیر جاده خلخال به اسالم خبر داد.
وی افزود: مجوزها از نظر این دادستانی غیرقانونی بوده و این فعالیت تخریب منطقه و جاده را در پی دارد، همچنین مطالبه مردم جهت توقف فعالیتها بهحق و قانونی است دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خلخال گفت: بدون شک از حق مردم این روستا و شهرستان دفاع خواهیم کرد و بررسیها جهت مشخص شدن ارگان متخلف در دستور کار دادستانی قرار دارد. در روزهای گذشته نیز در جلساتی که با معاون وزیر صمت و مدیرکل صمت استان برگزار شد؛ سیدجواد یحییزاده، فرماندار خلخال اصلی ترین عامل نابودی جادههای خلخال و طبیعت این منطقه را صدور مجوزهای غیرقانونی عنوان کرد و خواستار تعیین تکلیف سریع و جمعآوری مجوزهای غیرقانونی شد. وی گفت: از دیدگاه مردم شهرستان و طبق نظر شورای تامین اضافه شدن واحدهای شن و ماسه با نام اشتغال، ضربه به زیرساختهای شهرستان خلخال است. انتهای پیام/3727/.
23:12 - 30 تیر 1401