حلواپزان تاسوعای حسینی
تاسوعای حسینی، بین همه نذریپزانها، طبخ یک نذری رونق بیشتری دارد؛ حلواپزان.
این سنت بین آذری زبانها و شمالیها بیشتر دیده میشود اما حال و هوای تاسوعایی پایتخت هم بینصیب از عطر خوش آرد تفت خورده و قُل زدن شهد شیرین حلوا نمیماند. بااینحال دورهمی عزاداران حسینی در روز تاسوعا برای طبخ حلوا در چهارراه گلوبندک بسیار کامل و بزرگ است، بهقدری که علاوه بر ارادتمندان اهلبیت(ع) و حاجتمندان، گردشگران آیینی را هم به این خیابان میکشاند. بااینحال اما این سنت مردمی که قدمت آن به بیش از ۳۰ سال نمیرسد، به آن اندازه که باید و شاید شناخته نشده است.
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.