اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

هنر و رسانه  /  رسانه

جریمه ۴ میلیارد یورویی کمیسیون اروپا علیه گوگل

دادگاه عمومی اتحادیه اروپا جریمه ۴ میلیارد یورویی کمیسیون اروپا علیه گوگل را تایید کرد.

جریمه ۴ میلیارد یورویی کمیسیون اروپا علیه گوگل

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس به نقل از یورونیوز، دادگاه عمومی اتحادیه اروپا جریمه ۴ میلیارد یورویی کمیسیون اروپا علیه گوگل را تایید کرد.

دادگاه عمومی اتحادیه اروپا که پس از دیوان دادگستری این اتحادیه، دومین نهاد قضایی معتبر اروپایی محسوب می‌شود، جریمه بی‌سابقه کمیسیون اروپا علیه شرکت گوگل را تایید کرد.

 این دادگاه تایید کرد که «گوگل محدودیت‌های غیرقانونی را برای دستگاه‌های تلفن همراه اندروید» اعمال کرده تا بتواند از «طریق موتور جستجوی خود سود مالی بیشتری» کسب کرده و کنترل بازار در این بخش را بدست بگیرد. به گفته این دادگاه «گوگل مساله رقابت عادلانه در اتحادیه اروپا را رعایت نکرده است.» 

 البته دادگاه عمومی اتحادیه اروپا کمی از جریمه اصلی که کمیسیون اروپا برای گوگل بریده بود را کاهش داد و آنرا به ۴.۱ میلیارد دلار رساند. 

کمیسیون اتحادیه اروپا در سال ۲۰۱۸ گوگل را به پرداخت جریمه ۴.۳ میلیارد یورویی محکوم کرده بود. 

گوگل پیش‌تر نسبت به جریمه پیشنهادی کمیسیون اروپا شکایت کرده و از دادگاه عمومی اتحادیه اروپا خواسته بود تا در این‌باره تصمیم گیری کند.

 گوگل در طرح شکایت خود، این موضوع را مطرح کرد که اتحادیه اروپا به‌ طور ناعادلانه‌ای از همین روند نسبت به شرکت اپل، که خدمات خود مانند جستجوگر سافاری را برروی آیفون‌ها تحمیل می‌کند، چشم پوشی می‌کند. 

وکلای این شرکت آمریکایی می‌گویند گوگل هیچ‌گاه «مشتریان موبایل‌های اندروید را بمانند اپل، به نرم افزارها و موتورهای جستجویش وابسته نکرده است.»

توماس وینجه، وکیل مدافع سازمان «FairSearch» که در طرح اولین شکایات کمیسیون اروپا علیه گوگل نقش داشته است، می‌گوید: « بدین ترتیب دیگر گوگل نمی‌تواند اراده خود را بر سازندگان تلفن‌های همراه تحمیل کند. آنها امروز مجبور هستند به تلفن‌های اندروید امکان داشتن تمام موتورهای جستجو را بدهند و این امکان انتخاب مشتریان و مصرف کنندگان را افزایش می‌دهد.»

تصمیم دادگاه عمومی لزوما پایان ماجرا نیست. هر دو طرف می‌توانند برای اظهار نظر نهایی در مورد پرداخت و یا عدم پرداخت جریمه، به بالاترین و عالی‌ترین نهاد قضایی اتحادیه اروپا، دیوان دادگستری اروپا رجوع کرده و درخواست تجدیدنظر بدهند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول