اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  هرمزگان

استاد دانشگاه هرمزگان: رخدادهای اخیر یک فرصت بزرگ برای نظام است/ باید ضعف‌های حکمرانی فرهنگی و آموزشی را جبران کنیم

یک استاد دانشگاه هرمزگان گفت: در دل این رخدادهای اخیر یک فرصت بزرگ برای نظام بوجود آمده تا آسیب‌های فرهنگی، آموزشی و رسانه‌ای خود را به خوبی بشناسد و آنها را رفع کند.

استاد دانشگاه هرمزگان: رخدادهای اخیر یک فرصت بزرگ برای نظام است/ باید ضعف‌های حکمرانی فرهنگی و آموزشی را جبران کنیم

مجید کریمی استاد دانشگاه جامع هرمزگان صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار کرد: دشمنی‌ها از سوی استکبار و جریان نفاق و دشمنان این سرزمین از دهها سال قبل تا به امروز وجود داشته و ادامه نیز خواهد داشت اما مهم در این میان پرداختن ما به مسائل داخلی و دقت ما در موضوعات و مسائل داخلی کشورمان و رفع نقاط ضعف ما در داخل است.

وی افزود: همیشه در فتنه‌ها خالص از ناخالص جدا می‌شود و پالایش خوبی رخ می‌دهد و اینها فرصتی برای پالایش نظام از خالص و ناخالص است.

دکتر کریمی ادامه داد: این رخدادها، سختی‌ها و تلخی‌های زیادی به همراه دارد اما فرصت‌های زیادی نیز در این تهدیدات گنجانده شده که باید آنها را شناسایی و در ادامه راه انقلاب، آنها را رفع کنیم. برخی ضعفها در نظام حکمرانی ما وجود دارد که با این رخدادها، آسیب‌ها شناسی شده است.

به گفته این استاد دانشگاه هرمزگان، نظام خانواده ما در کشور دچار آسیب‌هایی است که باید با برنامه جدی، بنیان خانواده را تقویت کنیم و توانمندسازی والدین در حوزه اقتصادی و فکری می‌تواند به تقویت بنیان خانواده و تربیت نسل آینده کشور بسیار موثر باشد.

دکتر کریمی اضافه کرد: ضعف حکمرانی ما در نظام آموزش و پرورش هویدا است. 12 سال از عمر نوجوانان ما در آموزش و پرورش می‌گذرد و طرح تحول در نظام آموزش و پرورش باید با جدیت دنبال شود.

وی همچنین گفت: نظام حکمرانی ما در حوزه آموزش عالی و فرهنگ و هنر نیز دچار ضعف‌هایی است. باید ببینیم سلبریتی‌های جامعه ما که در اتفاقات اخیر نقش زیادی داشتند چگونه به ابزار دست تبدیل شدند. همچنین چطور برخی ظرفیت‌های ارزشمند دیگر را نادیده گرفتیم و به افرادی بها دادیم که اکنون این گونه رفتار کردند.

دکتر کریمی، نظام حکمرانی فضای مجازی را نیز نیازمند بازنگری اساسی دانست و افزود: جوانان و نوجوانان ما به اندازه حضورشان در کلاس درس و مدرسه در فضای مجازی زیست می‌کنند و لذا تدبیر اساسی در زمینه فضای مجازی در کشور از اهمیت زیادی برخوردار است. این تدبیر صرفا شامل محدودیت‌سازی نیست بلکه باید دستگاههای فرهنگی نیز تحرک بیشتری از خود نشان دهند.جوانان ما روزی 4 تا 6 ساعت از وقت خود را در فضای مجازی می‌گذرانند و چون از مدیا و جلوه‌های ویژه و تولید و کارورزی و دست ورزی و ... نیز بهره می‌جویند، اثرپذیری بیشتری از آن دارند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: در عین حال ما باید فکری به حال بزرگسالان خودمان نیز داشته باشیم. با برنامه ریزی، هزینه، نگاه چند برابری به این حوزه، ضعف‌های خودمان را نیز برطرف کنیم. گاهی ضعفی را می‌بینیم که اثبات آن برای مسؤولان خیلی سخت است اما نمونه عینی آن را در اتفاقات اخیر دیدیم که دیگر جایی برای ترک فعل و مسؤولیت ناپذیری و بی توجهی برای آن باقی نمانده است.

دکتر کریمی در پایان به نقش رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها را نیز اشاره و گفت: رسانه‌ها می‌توانند با مطالبه مداوم و روشنگری عالمانه، راه درست را به جامعه نشان دهند.

پایان پیام/

 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول