اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

سیاسی  /  دولت

امیر قطر: مخالف استفاده ایران از انرژی هسته‌ای، خود خطرناک‌ترین سلاح هسته‌ای را دارد

امیر قطر در دیدار با رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با اشاره به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای گفت: از عجایب صحنه بین‌الملل این است که سرسخت‌ترین مخالف استفاده ایران از انرژی هسته‌ای رژیمی است که خود خطرناک‌ترین سلاح‌ها و زرادخانه‌های هسته‌ای را دارد.

امیر قطر: مخالف استفاده ایران از انرژی هسته‌ای، خود خطرناک‌ترین سلاح هسته‌ای را دارد

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، در حاشیه اجلاس سران کشورهای عضو کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا (سیکا)، شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل‌ثانی امیر قطربا رئیس‌جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

 

در این دیدار دو طرف درباره راه‌های ارتقای روابط دوجانبه به ویژه در زمینه اقتصادی و تجاری گفتگو کردند.

رئیسی در این دیدار با استقبال از رشد ۳۵ درصدی روابط تجاری دو طرف در یکسال گذشته، ظرفیت‌های موجود در دو کشور را برای توسعه و گسترش هر چه بیشتر روابط و ارتقای سطح همکاری‌ها مناسب توصیف کرد.

امیر قطر نیز از  آمادگی کشورش برای عملی کردن ارتقای روابط دو کشور به سطح راهبردی خبر داد.

امیر قطر استقرار رایزن تجاری در سفارت قطر در تهران را از جمله اقدامات انجام شده برای تسهیل روابط تجاری دو کشور دانست و از همکاری جمهوری اسلامی ایران در آماده سازی زمینه‌های برگزاری هر چه بهتر جام جهانی تشکر کرد.

امیر قطر همچنین با اشاره به حق جمهوری اسلامی ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای گفت: از عجایب صحنه بین‌الملل این است که سرسخت‌ترین مخالف استفاده ایران از انرژی هسته‌ای رژیمی است که خود خطرناک‌ترین سلاح‌ها و زرادخانه‌های هسته‌ای را دارد.

رئیس‌‌جمهوری اسلامی‌ ایران به‌ منظور شرکت در اجلاس سران کشورهای عضو کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا (سیکا) دیروز عازم قزاقستان شد و صبح امروز در این اجلاس سخنرانی کرد. 

 اجلاس سران کشورهای عضو کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا (سیکا) به عنوان یک گردهمایی برای تقویت همکاری‌های متمرکز بر تضمین صلح، امنیت و ثبات در قاره کهن، در حال حاضر ۲۷ عضو اصلی دارد و ۸ کشور و ۵ سازمان منطقه‌ای و بین‌المللی نیز به عنوان ناظر، عضو این کنفرانس هستند.

هدف سیکا، تأمین امنیت منطقه‌ای است. جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدای تشکیل این کنفرانس در سال ۱۹۹۶، عضو دائم آن بوده‌ است.

مهم ترین دستورکار ششمین اجلاس سران سیکا در آستانه قزاقستان، ارتقا این کنفرانس به یک سازمان بین‌المللی است.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول