اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

شبهه و شایعه

انتحار بی بی سی و اینترنشنال در آستانه دیدار ایران و آمریکا

رسانه‌ها و شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان در آستانه دیدار ایران و آمریکا تمام تلاش خود برای ضربه زدن به ایران را به کار گرفتند.

انتحار بی بی سی و اینترنشنال در آستانه دیدار ایران و آمریکا

از شایعه تا واقعیت: اگر تا چند هفته پیش اِبا داشتند از این که کسی آن‌ها را متهم به تجزیه‌طلبی کند اما این روزها که نقاب از چهره خبیث شبکه ایران اینترنشال افتاده، به سیاست تجزیه‌طلبانه خودشان اقرار می‌کنند.

 

فارغ از این رویکرد، سیاست کلی شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان از جمله بی‌بی‌سی فارسی و آل سعود در پیش گرفته، گرفتن خوشحالی، امید و آرامش فکری از مردم ایران است، این موضوع را می‌‌توان در خصوص تلاش برای تحریم ورزش ایران به ویژه حذف تیم ملی فوتبال ایران از جام جهانی ۲۰۲۰ قطر مشاهده کرد.

به تازگی نیز سی‌ان‌ان برای قابل قبول بودن دروغ‌های شان در ادعایی جدید به نقل از یک منبع مطلع مدعی شد که حکومت ایران بازیکنان تیم ملی را با تهدید خانواده‌هایشان تحت فشار قرار داده تا رفتاری اعتراضی از آنها سر نزند.

 

این منبع ادعا کرده است که پس از امتناع بازیکنان از خواندن سرود ملی در بازی اول مقابل انگلیس، آنها به جلسه‌ای با اعضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فراخوانده شدند و در این جلسه به بازیکنان گفته شد که اگر سرود ملی نخوانند یا اقدامی اعتراضی علیه حکومت انجام دهند خانواده‌هایشان با «زندان و شکنجه» مواجه خواهند شد.

البته این ادعای مضحک که امسال مزدک میرزایی مجری اینترنشنال هم عنوان کرد، در خصوص رقابت ایران و آمریکا در جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه هم مطرح شده بود که سوژه فیلم کمدی «مصادره» با بازی رضا عطاران شده بود

 

 

اوج خباثت مجریان و عوامل ایران اینترنشنال پس از پیروزی تیم ملی ایران برابر ولز آشکار شد. شبه رسانه‌ای که پس از شکست سنگین ایران از انگلیس از لفظ «تیم ملی» استفاده کرده بود پس از پروزی ایران برابر ولز از واژه «تیم فوتبال جمهوری اسلامی» استفاده کرد.

 

مزدک میرزایی هم که دلارهای سعودی زیر زبانش مزه کرده نیز این بار به میدان آمده تا با دروغ‌هایش تلافی عدم ورود خبرنگاران اینترنشنال به قطر را تلافی کرده باشد. او ابتدا مدعی شد که جمهوری اسلامی برای آن که صدای معترضان در ورزشگاه ها شنیده نشود، ۵۰۰۰ هزار نفر را برای سفر به قطر تجهیز کرده است؛ ادعایی که برای اثبات آن هیچ فکت و سندی ارائه نداد.

سپس مدعی شد که ایران کارگران کشورهای دیگر را اجیر کرده است که به ورزشگاه بیایند، درحالی که از فیلم‌های منتشر شده مشخص است که معدود تماشاگرانی که شعارهای ضدایرانی می‌دانند، نه تنها ایرانی نبودند بلکه فارسی هم بلد نبودند.

 

* تناقض های اینترنشنالی

در نمونه دیگر مزدک میرزایی ادعای عجیب درباره سرود خوندن بازیکنان در بازی با ولز مطرح کرد و گفت: به دلیل جو امنیتی ملی پوشان مجبور شده‌اند با حکومت همکاری کنند. این درحالی بود که تقوی کارشناس ثابت این روزهای اینترنشنال برخلاف مزدک میرزایی معتقد است: آن کسانی که می‌گویند ورزشکاران تهدید شده‌اند اصلا به هیچ عنوان اجبار و تهدیدی نبوده است این‌ها خودشان می‌خواهند اینطور حرف بزنند و چنین عکس العملی نشان بدهند.

* تحریف سخنان رهبری در روز روشن

اینترنشنال و رسانه های دیگر این جریان از جمله منوتو همچنین پس از سخنرانی اخیر رهبر انقلاب که با تحسین از عمکرد تیم ملی فوتبال ایران فرمودند: «... بچه‌های تیم ملی ما چشم ملت ما را روشن کردند» را تعمدانه به این تیتر تبدیل کردند:«بچه های تیم ملی، چشم ما را روشن کردند»

 

البته میزان فشار روی عوامل این شبکه تا حدی است که آن ها کارلوس کی روش را به دلیل جلوگیری حواشی پیرامون تیم ملی نماینده ولی فقیه خطاب می کنند.

 

البته این رسانه به همراه عده از خودفروختگان طی چندماه گذشته کمپینی به راه انداخته‌اند تا در خیال خام خودشان ایران را از جام جهانی حذف کنند، جالب اینجاست که این افراد در شبکه سعودی‌ها (اینترنشنال)که تا ابتدای امسال بیش از ۴ هزاریمنی را کشتند، نشستند و ایران را نظام کودک‌کش! خطاب کردند.

آن‌ها در این ایام از هیچ شایعه‌ای برای به حاشیه بردن افکارعمومی دریغ نکردند. در یکی نمونه تلویزیون اینترنشنال شایعه‌ای مبنی بر اینکه عادل فردوسی‌پور مبنی بر پیشنهاد صداوسیما برای گزارشگری دیدارهای ایران در جام جهانی قطر را نپذیرفته، منتشر کرد که پیگیری خبرنگار ما نشان داد چنین ادعایی صحت نداشته است.(اینجا)

 

* سابقه اینترنشنال در دشمنی با ورزش ایران
البته سابقه تحریم ورزش ایران توسط رسانه‌های دشمن، به این چند روزه محدود نمی‌شود. رسانه سعودی اینترنشنال مدت‌هاست تلاش می‌کند تا ورزش ایران مورد تحریم مجامع جهانی قراردهد.

آن‌ها حتی در مسابقات المپیک اخیر و پس از کسب اولین مدال طلا توسط جواد فروغی سعی کردند تا ضمن زیر سوال بردن این مدال، حتی سعی در پس گرفتن مدال از ورزشکار ایرانی داشتند.

* حمایت از چهره مغضوب ورزش ایران
اساساً این رسانه‌ها با هر شخص و فردی که علیه ایران فعالیت کند، ارتباط می‌گیرند و از آن حمایت می‌کنند. به عنوان مثال سعید ملایی که با اقداماتش زمینه تعلیق جودوی ایران را پیش گرفت یکی از چهره‌های ثابت این شبکه‌ها است.

شاید عده ای مکر انگلیس را جدید بدانند اما واقعیت این است که بی بی سی فارسی هم بارها کینه پنهان خود از موفقیت ورزشکاران ایرانی علنی کرد، چه زمانی که مانند سایر فارسی زبانان معاندموفقیت ایرانی‌ها را بایکوت کرد چه در مواقع دیگر که علناً پمپاژ ناامیدی کرده است.

در پایان بد نیست گزارشی از واکنش‌های تماشاگران ایرانی حاضر در قطر به خبرنگاری که خودش را عضوی از اینترنشنال معرفی می‌کند، ببیند.

 

 

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول