اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  سلامت

افرادی برای وزارت بهداشت انتخاب می‌شوند که حتی کارمند وزارتخانه هم نبودند

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: باید افرادی برای تصدی وزارت بهداشت انتخاب شوند که سلامت، درمان و آموزش پزشکی را بفهمند، نه اینکه بعد از تصدی وزارت، شناخت پیدا کنند.

افرادی برای وزارت بهداشت انتخاب می‌شوند که حتی کارمند وزارتخانه هم نبودند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، علیرضا مرندی،رئیس فرهنگستان علوم پزشکی با حضور در برنامه زنده کشیک سلامت درباره زمزمه‌های جدایی آموزش پزشکی از وزارت بهداشت و انتقال آن به وزارت علوم، تاکید کرد: حتی اگر قانونی هم نوشته شود، این موضوع امکان‌پذیر نیست؛ چرا که باعث ناامیدی، بلاتکلیفی و افزایش سیل مهاجرت کادر درمان می‌شود. 

مرندی با اشاره به کمبود پزشک در شهرهای کوچک و شهرستان‌ها در سال‌های که سمت وزرات بهداری را برعهده داشت، ادامه داد: در زمان جنگ با توجه به همین کمبودها و نقایص، لایحه جدایی آموزش پزشکی از وزارت علوم را ارائه و بلافاصله در هر استانی یک دانشگاه علوم پزشکی تاسیس کردیم.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: سال‌هاست که بحث ادغام توسط وزرای مختلف علوم مطرح می‌شود، حتی در زمان نخست‌وزیری میرحسین موسوی، طرحی به مجلس ارائه شد که خوشبختانه شکست خورد. پس از آن تا زمان وزرات مصطفی معین این موضوع مسکوت بود، اما دوباره لایحه‌ای به مجلس در زمانی‌که مهدی کروبی، ریاست مجلس را برعهده داشت، ارائه شد اما مقام معظم رهبری با آن مخالفت کردند. 

مرندی با اشاره به تلاش‌های بعدی برای این جدایی که تمامی آنها موفق نبود، ادامه داد: باید افرادی برای تصدی وزارت بهداشت انتخاب شوند که سلامت، درمان و آموزش پزشکی را بفهمند، نه اینکه بعد از تصدی وزارت، شناخت پیدا کنند. کسانی به‌عنوان وزیر بهداشت انتخاب می‌شوند که حتی کارمند وزراتخانه هم نبودند.  

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی که پیش از این خواستار توجه رئیس‌ جمهوری به حساسیت‌های جامعه پزشکی و مکاتبات فرهنگستان و نیز نظرات اعضای مجمع عمومی فرهنگستان شده بود، ادامه داد: از آقای ابراهیم رئیسی باید گلایه بکنم؛ حضوری هم به ایشان و هم رئیس دفترشان گفتم و هم به دفعات نامه نوشتم که افرادی سند تحول سلامت را نوشتند، آگاهی از آن نداشتند، اما خلاف آنچه می‌گویند که این ویراست اول است و اصلاح می‌شود، بازهم شاهد آن هستیم که همین افراد به مجلس می‌روند و حرف از جدایی می‌زنند.

وی ادامه داد: این افراد که آشنایی با وزارت بهداشت هم نداشتند، می‌گویند که چرا اعتراض می‌کنم و پیام می‌دهند که منصرف شدند اما بازهم شاهد آن هستیم که از طریق مجلس و سازمان برنامه و بودجه این ادغام را پیگیری می‌کنند که برای دولت آقای رئیسی این حرکات خوب نیست.

مرندی با تاکید بر اینکه هیچ‌ رئیس‌جمهوری به اندازه آقای رئیسی از مقام معظم رهبری تبعیت نکرده است، گفت: رئیس‌جمهوری چرا اجازه می‌دهند که عده‌ای به نام ایشان، خلاف ابلاغیه مقام معظم رهبری، سند دولت را بنویسند.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی گفت: نباید بگذاریم کادر درمان دلسرد شوند؛ افرادی که در زمان جنگ و در زمان کرونا از جان مایه گذاشتند.

مرندی در پاسخ به پرسش مجری برنامه مبنی بر میزان رضایت از اقدامات وزرات بهداشت فعلی برای ترمیم شبکه بهداشت کشور، گفت: هنوز اقدامی انجام نشده است که بگویم چقدر رضایت دارم. شاید جلساتی برگزار شود،‌ اما در عمل اتفاقی نمی‌افتد. زمانی که مسئولیتی را می‌پذیریم باید شجاع باشیم، اما من در وزرات بهداشت کنونی شجاعتی نمی‌بینم.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول