اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

جامعه  /  حقوقی و قضایی

«وکالت در مساجد» گامی دیگر برای معاضدت حقوقی

مرکز وکلا و کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه در اقدامی مناسب و در جهت احام قانون مانند اصل 35 قانون اساسی و همچنین اوامر مقام معظم رهبری و توصیه های رییس دستگاه قضا برای تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات وکالتی و مشاوره های حقوقی مدتی است که طرح «وکالت در مساجد» را اجرا کرده است.

«وکالت در مساجد» گامی دیگر برای معاضدت حقوقی

به گزارش گروه قضایی خبرگزاری فارس،  علیرضا شریعتی سرپرست روابط عمومی و ارتباطات مردمی مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضائیه در یادداشتی نوشت:

واضعان قانون اساسی هنگام نگارش اصل 35 بر دو امر «حق انتخاب و تعیین» و «حق دسترسی» به وکیل تاکید داشتند و بدین جهت بود اصلی وزین و موجد حق را تنظیم کردند تا همه شهروندان بتوانند هنگام مواجهه با امور حقوقی و قضایی از حقوق خویش به نحو احسن حفاظت کنند.

در نهاد وکالت «وکالت معاضدتی» به عنوان اقدامی در جهت تسهیل عموم مردم به خدمات وکالتی و مشاوره های حقوقی تعریف و تبیین شده و از گذشته تاکنون سعی شده تا با ارائه خدمات معاضدتی افرادی که از لحاظ مالی امکان انتخاب وکیل ندارند بتوانند با استفاده از این خدمات در محاکم دادگستری اقامه دعوی نموده یا از حق خویش دفاع نمایند اما باید پذیرفت که در راستای این خدمت به شهروندان گرچه اقدامات اساسی انجام شده است اما متاسفانه هنوز آنگونه که باید به همه اقشار جامعه خدمات وکالتی ارائه گردد ارائه نمی شود.

بدین سبب مرکز وکلا و کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضاییه در اقدامی مناسب و در جهت احام قانون مانند اصل 35 قانون اساسی و همچنین اوامر مقام معظم رهبری و توصیه های رییس دستگاه قضا برای تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات وکالتی و مشاوره های حقوقی مدتی است که طرح «وکالت در مساجد» را اجرا نموده است.

در این طرح سعی شده که به دور از هرگونه هیاهو و خبرسازی های غیرواقع ، در تمام محلات شهر و به خصوص در مساجد وکلای عضو این مرکز به ارائه مشاوره های حقوقی و وکالتی پرداخته و عموم شهروندان را نسبت به حقوق خویش آگاه نمایند . بر اساس گزارش های میدانی دریافتی از مردم و وکلای حاضر در این طرح این اقدام توانسته علاوه بر اینکه مشکلات حقوقی عموم شهروندان را تا حدی مرتفع نماید بلکه با توجه به آگاه سازی های صورت گرفته از برخی مسائل و دعاوی حقوقی یا کیفری جلوگیری نماید.

البته باید قبول کرد که گرچه همه این اقدامات درجهت دسترسی عامه مردم به وکلا انجام می شود اما باز هم اقدامات دیگری باید مورد توجه قرار گیرد از جمله اینکه درباره مشورت با وکیل و استفاده از وکیل برای امو قراردادی و غیره باید به عنوان یک فرهنگ به همه شهروندان آموزش داده شود که بهتر است برای این مهم اقداماتی از مدارس کشور آغاز گردد.

مرکز وکلا با طرح «وکالت در مساجد» اثبات نمود که می توان از ظرفیت های موجود به نحو احسن استفاده کرد و در محلاتی که برخی از مردم تصور دسترسی به وکیل را برای خویش متصور نبودند به تصویر کشید و در جهت وظیفه اجتماعی و اخلاقی خود حرکتی برای حفظ حقوق عامه انجام داد و استقبال شهروندان حاضر در مساجد از این طرح هم بیانگر این است در این زمینه باید گام های بلندتری برداشت که امید است با توکل بر خدا و کمک حضرت حق این مهم محقق شود.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول