مهرداد محمدی دوست مدیر کل شیلات خوزستان در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان شوشتر در گفتوگو با خبرنگار فارس با اشاره به توانمندیهای بالقوه شیلاتی این شهرستان، اظهار کرد: شوشتر یکی از قطبها و پایگاههای مهم آبزی پروری استان محسوب میشود و به ویژه در حوزه ماهیان گرمابی سهم قابل توجهی از تولید سالانه استان، محصول پرورش دهندگان این منطقه است.
مهرداد محمدی دوست، ادامه داد: با توجه به اهمیت و جایگاه تولیدات آبزی پروری در تامین امنیت غذایی و حفظ سلامت هموطنان این جشنواره ها به صورت دورهای در شهرهای مختلف استان در راستای آموزش و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف و همچنین افزودن آبزیان در سبد غذایی خانوار برگزار میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان شوشتر با 60 شرکت کننده با ارائه غذاهای دریایی متنوع به رقابت پرداختند و در پایان براساس نظر هیئت داوری 10 نفر برتر این جشنواره معرفی و با اهدای جوایزی تجلیل شدند.
همچنین در بخش دیگر این جشنواره آثار و صنایع دستی بانوان هنرمند این شهرستان در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.
پایان پیام