اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  خوزستان

جشنواره طبخ آبزیان در شوشتر برگزار شد

جشنواره طبخ آبزیان در شوشتر با حضور شماری از مسئولان، استقبال پرشور مردم و با اجرای برنامه های متنوع (فرهنگی و هنری) برگزار شد.

جشنواره طبخ آبزیان در شوشتر برگزار شد

مهرداد محمدی دوست مدیر کل شیلات خوزستان در حاشیه برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان شوشتر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به توانمندی‌های بالقوه شیلاتی این شهرستان، اظهار کرد: شوشتر یکی از قطب‌ها و پایگاه‌های مهم آبزی پروری استان محسوب می‌شود و به ویژه در حوزه ماهیان گرمابی سهم قابل توجهی از تولید سالانه استان، محصول پرورش دهندگان این منطقه است. 

مهرداد محمدی دوست، ادامه داد: با توجه به اهمیت و جایگاه تولیدات آبزی پروری در تامین امنیت غذایی و حفظ سلامت هموطنان این جشنواره ها به صورت دوره‌ای در شهرهای مختلف استان در راستای آموزش و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف و همچنین افزودن آبزیان در سبد غذایی خانوار برگزار می‌شود.   

به گزارش خبرگزاری فارس، جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان شوشتر با 60 شرکت کننده با ارائه غذاهای دریایی متنوع به رقابت پرداختند و در پایان براساس نظر هیئت داوری 10 نفر برتر این جشنواره معرفی و با اهدای جوایزی تجلیل شدند.    
همچنین در بخش دیگر این جشنواره آثار و صنایع دستی بانوان هنرمند این شهرستان در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.

پایان پیام 

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول